Kanthi dramatis Nyuda Bumi udan ing Struktur Atap Atine Lumahing Hard liyane
Apa Udan Mbebayani Dadi Sampeyan?
Kita duwe Solusi, Maca
Sapa Wae
We at Silent Roof minangka supplier World Wide tunggal bahan Ati Silent sing Dramatically Nyuda swara udan sing asale saka permukaan atap. Kita adhedhasar pesisir kidul UK, kantor sing didaptar ing Torquay, Devon, Inggris. We njupuk instalasi ing saindhenging UK tundhuk watesan tartamtu lan nyediakake materi unik kanggo installer ing saindenging jagad. Tertarik ngomong karo kita babagan proyek sampeyan? Tertarik karo ekspor? Ndelok luwih ngisor kaca iki, utawa nelpon kita.
Telpon: 01803 203445 Mobile: 077865 76659
Apa kita nuruti
Cara mungkasi swara udan ing atap logam.
Kita ing Silent Roof wis ngasilake solusi kanggo masalah gangguan udan sing asale saka lumahing atap menyang papan sing urip utawa bisa digunakake ing ngisor. Kita nggunakake Bahan Teknologi Pengurangan Rising Udan ing permukaan kayata Profil Sheets Profile lan liya-liyane.

Sawise nginstal ruangan ing ngisor permukaan atap sing dirawat, bakal entuk mupangat saka pencemaran swara udan kanthi dramatis. Gambar ing situs iki minangka gambaran babagan cara SRM ditrapake ing Profesor Roof Profil Gedhe ing Pabrik Madu Monster Ing Southall, London, ing September 2018, kabeh meter 5400 kothak.
Profil Roofing Logam
Profil Panel Roofing Logam - Dramatically Nyuda Ganti Udan
Ing kahanan, swara udan ing profil logam utawa bahan atap komposit wis mengaruhi papan pakaryan ing ngisor iki, kita nelpon ing Silent Roof,
kita duwe solusi kanggo masalah sampeyan. Nggandhengake karo produsen jagad matriks matriks dimensi telung dimensi, Sistem Bumbung Gendhing sing mateni, dipasang ing ndhuwur gendheng sing ana Dramatically Nyuda swara udan sadurunge kedadeyan. Gugus udan ing jinis payon gendheng iki kalebu gangguan ing pirang-pirang lingkungan; unit pabrik industri, sekolah, sektor syuting, kantor komersial lan liya-liyane. Gambar ing situs iki minangka gambaran babagan cara SRM ditrapake ing Profil Bumi Logam ing Gedung Pabrik Madu ing Southall, London, ing Sep 2018 , kabeh kothak meter 5400.
Instalasi Atap Bumbung kanthi cepet rampung lan kabeh kegiatan instalasi ditindakake ing njaba bangunan supaya ora ngganggu kegiatan ing ngisor payon sing dijaluk.
Kepiye Mengkono ... Ngrungokake iku Percaya
Kepiye carane bisa mandhegake swarane udan minangka pitakon umume Sampeyan ora bisa ngalangi udan, nanging Bumbung Silent bakal nyuda swara udan kanthi cetha.
Klip video cendhak ing sisih kiwa nuduhake efek banyu sing mudhun menyang permukaan logam.
Iki nggawe simulasi swara ing udan lan tanpa entuk bathi kanggo nutupi bahan ing Bumbung Silent ing permukaan sing atos. Elingi, pateni volume piranti sadurunge mencet tombol muter. Iku soundtrack sing disenengi uga video kasebut.

Industri Film - Dolan maring Blog Kita

Apa sampeyan melu Industri Film?

Apa Udan Noise dadi masalah kanggo sampeyan? Kita duwe solusi babagan cara mungkasi swara udan.

Bumbung Monster '
Ing musim semi 2018, kita nampa pitakon sing takon: -
"Hai ... Iki bisa uga aneh. Aku duwe gudang gedhe sing pengin dituduhake bukti saka udan lan kita ora bisa nginstal apa wae kanthi internal, supaya metode penebat normal ora bisa dilakoni. Apa Materi Ati Bumbung sampeyan bisa dipasang ing njaba kanggo gendheng gudang logam mangga? "

Pitakon iki dadi pamasangan Bumbung Gendhing sing sepisanan sing ana gandhengane karo rekaman swara ing Industri Film. Iki transpired yen 'gudang gedhe' AKA Monster ing wis dijupuk kanggo nggawe pesawat kanggo syuting. Iki minangka seri sing bakal dirilis dening Sky Atlantik mengko ing 2019. Bumbung sing bisu nate maringi solusi kanggo masalah swara udan sing asale saka struktur atap lumahing atos. Gugus udan bakal ngrugekake kegiatan rekaman kru syuting ing pesawat ngisor gendheng. Dadi sukses yaiku instalasi iki manawa penyelidikan liyane ndherek maneh sing ana gandhengane karo Industri Film. Wiwitan ing 2019, produksi Sam Mendes anyar '1917' saka Storyworks wis nggawe Silent Roof Ltd kanggo nyedhiyakake, Teknologi Pengurangan Pengurangan Hujan menyang panggung film ing wilayah Salisbury ing Inggris.

Ati Girang ing AS

Moffett Productions adhedhasar ing AS lan wis nggunakake produk kita ing studio film ing Houston, Texas. Kita bakal ngawasi pengalaman Moffett Productions kanthi kapentingan.

Apa sampeyan duwe kahanan sing padha? Hubungi Kami - Kita duwe solusi - Ora luwih gangguan gangguan udan.

Bumbung Silent - Instalasi Mesin
Paling anyar kita ngetrapake instalasi kanthi mesin
prosedur ing endi jembar utawa makarya kanthi dhuwur yaiku
masalah. Gambar ing sisih tengen yaiku lumbung kandhang sauntara
digunakake kanggo syuting kanggo Sam Mendes WW1 epik '1917'.

Bahan unik sing ing udan gampang nyembelehake udan ing ndhuwur permukaan mulus, banyu udan banjur nyusup nganggo kisi, banjur mlaku menyang lumahing payon asli lan mlebu sistem sistem banyu udan.

Materi Atap Ati UV dadi stabil. Amarga sipat fleksibel materi kasebut bisa digunakake ing permukaan apa wae bisa rata utawa mlengkung. Kita wis nggawe macem-macem cara kanggo nglindhungi materi ing macem-macem permukaan.

Pitakonan Penebat Akustik

Swara udan ditransfer menyang kita kanthi bentuk gelombang swara. Sajrone udan tiba macem-macem frekuensi sing ana hubungane karo pangaruh saka udan ing permukaan gendheng sing diprodhuksi. Struktur atap sing wis ana bakal dadi bahan tahan swara ing sawetara kapasitas nanging bisa uga kontrol kontrol udan ora dadi pertimbangan utama nalika atap ing pitakonan. Yen nyoba ngupayakake bumbung kanthi swara banter ing swarane udan, mula pertimbangan pisanan bakal nambah bahan akustik kanggo nglawan sawetara frekuensi swara (swara udan), sing metu saka struktur atap. Struktur apa wae bakal kedher ing frekuensi tartamtu, panel atap dadi logam utawa komposit bakal tumindak kaya kulit gendul lan yen kena pengaruh bakal ngasilake swara. Apa ora logis kanggo ngenalake bahan perawatan akustik sing dirancang kanggo ngrampungake kepala masalah swara kasebut.
Cara konvensional yaiku kanggo nambah massa ing atap. Kita kabeh ngerti kanthi intuisi manawa atap utawa tembok sing luwih tebal bakal nyandhet panyebaran swara (gelombang swara). Dadi nggawe atap luwih tebal kanggo nggayuh tingkat swara sing digawe saka udan, apa iki dudu jawaban sing jelas? UU anti swara sing paling terkenal yaiku Hukum Massa. Iki ngandhani yen kanthi tikel kaping pindho alangan akustik sampeyan bakal entuk kira-kira perbaikan 6dB ing atenuasi swara. Ing tembung liyane, yen sampeyan tikel ukuran tembok bata, sampeyan bakal entuk sekitar peningkatan 30-40% ing soundproofing. Semono uga kanthi atap, nanging saiki kita kudu nimbang beban tambahan sing bakal ditepungi, apa atap bisa ndhukung beban tambahan iki lan kanthi biaya apa lan apa gaweyan?
Utawa Apa Kita bakal bisa ndeleng ING MASALAH ING ING PERSPEKTIF?
Nambah massa menyang atap dianggep kanggo ngatasi masalah gangguan udan sadurunge kedadeyan. Solusi alternatif yaiku nyegah swara ing udan sadurunge kedadeyan? Materi Matter Roof Matting (SRM) nindakake kanthi persis nalika dipasang ing POTONGAN atap ing ndhuwur permukaan payon sing ana sing nate udan. Kajaba iku, SRM mung bobote 800gms saben meter persegi, struktur atap apa wae kudu bisa nyengkuyung tambahan sing minimal iki. Dadi, ora nambah massa, kepiye cara Silent Roof Rox bakal bisa mlaku?
Materi Bahan Bentuk Bumbung sing Senyap (SRM) minangka produk sing unik yen kanthi ringkes alon-alon nyemplungake udan ing ndhuwur lumahing lancar tanpa mindhah swara impak sing diasilake ing lumahing atap. Banyu udan banjur nyusup nganggo kisi SRM banjur alon-alon menyang lumahing atap asli lan mlebu sistem sistem banyu udan. Bumbung sing bisu bakal mandhegake mayoritas swara udan ing struktur atap apa wae. Bahan kasebut warna ireng lan UV ora stabil. Amarga sipat fleksibel materi kasebut bisa digunakake ing permukaan apa wae bisa rata utawa mlengkung. Kita wis nggawe macem-macem cara kanggo nglindhungi materi ing macem-macem permukaan.
Katrangan Teknikal
'Bahan Silent Roof minangka bahan lembar fleksibel, multi-dimensi, sing diasilake saka filamen polyamide sing diikat bebarengan ing ngendi dheweke nyabrang supaya mbentuk kekisi sing angel lan mbukak. Nduwe sisih rata ing sisih siji sing diasilake saka filamen kanthi struktur loro-dimensi sing ora teratur, kanthi termal menyang struktur multi-dimensi.

Profil Atur Atasan Logam ditutupi kanthi dawa materi saka Lumbung Bunder ireng, saben dawa diamanake kanggo pepadhamu lan dipasang ing ekstrem. Amarga struktur kisi materi sing mbukak, resistensi angin sithik banget amarga ora kena pengaruh kahanan cuaca sing surem.
Gunakake maneh - Properti Sing Unik

Ati Ati sing bisu bisa diturunake. Panganggone maneh minangka properti unik saka Silent Roof Matting Material (SRM). Yen sampeyan tuku jumlah SRM, sampeyan nindakake kanthi ngerti manawa bisa dipindhah menyang struktur gendheng sing beda lan nalika sampeyan mbutuhake. Iki ora kedadeyan kanggo kabeh perawatan liyane sing digunakake kanggo nggayuh efek swara saka udan ing struktur atap.
Pendhaftaran umume yaiku nyoba nyuda tingkat polusi swara sadurunge kedadeyan kanthi nambah lapisan semprotan akustik (s), kayata ing ngisor struktur gendheng.
Bahan Matap Bumbung Bisu sing ditrapake ing permukaan njaba saka struktur atap, mandheg mandheg udan mengaruhi ing lumahing atap kanthi dramatis nyuda swara udan sadurunge kedadeyan.
Sampeyan banjur duwe pilihan kanggo nggulung SRM, transportasi menyang lokasi liyane lan nggunakake lan udan properti pengurangan swara maneh, lan maneh, lan maneh ... Siji tuku, pirang-pirang aplikasi.
Apa produk liyane sing nduwe properti liyane sing ana hubungane karo polusi swara ing udan? Kanggo pengetahuan kita, WANG.
Gambar ing sisih tengen ana ngendi Solusi PJS mapan maneh Bahan Bumbung Silent saka Bumbung Monster ing Southall lan dipasang maneh menyang bangunan Euro lawas ing Wembley, gambar ing sisih tengen yaiku sadurunge lan sawise Material Bumbung Silent wis dipasang ing bangunan kasebut.
Kabeh mau ditindakake ing dina 6 wiwit wiwitan rampung.

ekspor
Kita adhedhasar pesisir kidul Inggris, nanging sampeyan bisa uga duwe proyek ing sawetara lokasi liya ing njaba UK. Yen sampeyan duwe kahanan ing njerone swara saka udan saka struktur atap, sampeyan bisa nggayuh ruang kerja utawa area sing ana ing sangisore, Kita bisa ngatur ngekspor materi Bumbung Lingkungan menyang lokasi sampeyan ing endi wae.

Instalasi materi Atap Bumbung yaiku kesederhanaan dhewe lan sampeyan bakal dituntun saben langkah kanthi dhukungan on-line utawa telpon yen yen dibutuhake.

Materi Atap Bumbung (SRM) diwenehake ing bales 1 meter kanthi jembar lan nganti maksimal 60 meter. Meter persegi saka SRM yaiku 800g lan kandel 17mm. Bales bisa dipotong kanthi dawa apa wae sing dibutuhake kanggo proyek sampeyan yaiku area atap profil, tonggak, laras profil.
Hubungi kita saiki kanggo informasi rega lan pangiriman.
Hubungi kene
Telephone: 01803 203445
Ponsel: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
FAQ
Apa bobote bahan SR
Apa bobot instalasi Atap Atap Ati? Bobot saka matting Roof Rover mathuk mung 800g saben meter persegi. Sampeyan ora nyerep banget supaya ora bakal nahan banyu udan kanggo ditambahake ing struktur gendheng sing diwenehake.
Apa regane 'U' & 'R'
Babagan Bahan Bumbung Lingkungan, nilai-nilai 'U' lan 'R' materi ora pati penting nalika nganggep nggunakake panggunaan khusus kanggo nyuda swara digawe saka udan sing didadekake pengaruh ing permukaan bumbung. Bahan Atap Bumbung ora dirancang dadi produk insulasi termal.
U-faktor lan U-nilai yaiku tembung sing bisa ditrapake nuduhake ukuran bathi utawa kerugian panas amarga materi amarga beda suhu batin lan njaba materi sing ditakoni. U-faktor utawa U-nilai uga diarani minangka koefisien transfer panas kabeh. Nilai U-murah nuduhake sifat penebat luwih apik. Unit kasebut yaiku Btu / (jam) (ft2) (° F). Materi Atap Ati Ora dirancang kanggo dadi insulator manawa nilai 'U' materi durung diitung.
Lembar Informasi Produk / Spesies
Suwene suwene nginstal
Suwene suwene nginstal Roof Silent. Nalika dipasang ing struktur Profil Roofing Profil (PMR) lan liya-liyane, Materi Ati Bumbung (SRM) mung diluncurake ing bumbung saka eave supaya bisa munggah lan liwat jembatan payon. Saben 'jalur' bakal amba 1m. Strip sabanjure diluncurake menyang jalur pertama lan 'dijahit' bebarengan karo sambungan kabel PVC. Strip iki banjur disuling kanggo ngapusi jejer karo pepadhamu lan proses kasebut diulang. Kanthi nggunakake metode iki, atap atap bisa ditutupi SRM ing wektu sing cendhak biasane 60 kothak meter saben jam kanthi tim rong fitters khas.
Wektu pangiriman Ati sing bisu
Wektu pengiriman Atap sing bisu saka tanduran produksi menyang pangkalan UK bakal entuk antarane 3 lan 6 minggu sawise nampa pesenan sing dikonfirmasi gumantung karo beban kerja saiki
Wektu sing diarepake ing Ati Lemu
Kita duwe instalasi sing saiki umur sepuluh taun lan ora nuduhake pratandha saka rusak. Kanggo mbantu ngresiki périodik umur dawa dianjurake kanggo ngilangi lebu saka matrik materi.
Pandhuan Instalasi
(c) Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang 2007 - 2020 Silent Roof Ltd
Thanks kanggo langganan. Nuduhake link pitunjuk unik kanggo entuk hadiah kanggo menang hadiah ..
Sedhot