Industri Film golek solusi kanggo nyuda swara udan kanthi dramatis,
mulane, mungkasi perlu kanggo ngaso produksi, irit wektu & dhuwit.
Mung sawetara Perusahaan sing wis kerja bareng sajrone 4 taun kepungkur.
Rain Noise Masalah kanggo Sampeyan? We Duwe Solusi ing kene ing Silent Roof
Kanthi dramatis Nyuda Bumi udan ing Struktur Atap Atine Lumahing Hard liyane
Panel Atap Logam Profil - Kita Bisa Nyuda Kebisingan Udan
Ing kahanan nalika swara udan ing profil logam utawa bahan atap komposit mengaruhi ruang kerja ing ngisor iki, hubungi kita ing Silent Roof, 
kita duwe solusi kanggo masalah sampeyan. Ing asosiasi karo salah siji saka manufaktur anjog ing donya produk jampel matriks telung dimensi materi Silent Roof, diinstal ing ndhuwur gendheng ana Dramatically Nyuda gangguan udan sadurunge iku occurs. Swara udan ing jinis struktur gendheng iki minangka gangguan ing macem-macem lingkungan, unit pabrik industri, sekolah, sektor syuting, kantor komersial lan liya-liyane.
Instalasi Silent Roof wis rampung kanthi cepet, lan kabeh aktivitas instalasi ditindakake ing njaba bangunan supaya ora ngganggu aktivitas ing ngisor gendheng kasebut.
Apa kita nuruti
Kita ing Silent Roof wis ngembangake solusi kanggo masalah swara udan sing metu saka permukaan atap sing atos menyang ruang kerja ing ngisor iki. Kita nggunakake Bahan Teknologi Pengurangan Noise Udan ing permukaan kayata Lembaran Logam Profil.

Sawise dipasang papan ing ngisor permukaan atap sing dirawat langsung entuk manfaat saka nyuda polusi swara udan sing dramatis.

Gambar lan video ing situs iki nggambarake carane materi Silent Roof wis Applied kanggo Profile Metal Roofs.
Sapa Wae
Silent Roof minangka siji-sijine panyedhiya bahan atap bisu ing saindenging jagad sing nyuda swara udan sing metu saka permukaan atap. 

Kita adhedhasar ing pesisir kidul Inggris, kantor kadhaptar kita ana ing Torquay, Devon, UK. Kita nindakake panginstalan ing saindhenging Inggris miturut watesan tartamtu lan nyedhiyakake materi Silent Roof sing unik 
kanggo installers donya. 

Tertarik ngomong karo kita babagan proyek sampeyan? Kasengsem ing ekspor? 
Deleng luwih ngisor kaca iki lan nelpon utawa ngirim email. 
Rincian kontak ana ing sisih ngisor kaca iki.
Pangrungu iku Pracaya
Kepiye carane bisa mandhegake swarane udan minangka pitakon umume Sampeyan ora bisa ngalangi udan, nanging Bumbung Silent bakal nyuda swara udan kanthi cetha.
Klip video cendhak ing sisih kiwa nuduhake efek banyu sing tiba ing permukaan logam.

Iki nggawe simulasi swara ing udan lan tanpa entuk bathi kanggo nutupi bahan ing Bumbung Silent ing permukaan sing atos.  Elingi, pateni volume piranti sadurunge mencet tombol muter. Iku soundtrack sing disenengi uga video kasebut.
TV & FILM STUDIO GROUP spesialis ing struktur sauntara, studio fit-out, pangobatan akustik lan produksi acara Worldwide. Grup Studio TV lan Film minangka ahli ing instalasi kedap swara, perawatan akustik, studio fit out, mbangun bangunan semi-permanen lan struktur sementara kayata studio pop-up, bengkel, ruang makan sing adoh saka sosial lan bangunan tambahan liyane. Pengalaman lan komitmen profesional nggawe dheweke cocog kanggo nginstal materi Silent Roof lan wis sukses ngetrapake materi Silent Roof menyang sawetara gudang, lumbung, atap studio TV lan Film lan minangka installer sing disaranake saka materi Silent Roof.
Panginstalan sadurunge materi Silent Roof kalebu akeh produksi film lan televisi; Film Sam Mendes '1917', Batman ing Leavesden Studios, studio latihan safety HS2 lan liya-liyane.
Ing ngisor iki mung 3 studi kasus instalasi sing wis rampung
Mangga klik foto kanggo ndeleng informasi luwih lengkap babagan studi kasus kasebut
Katrangan Teknikal
Bahan Silent Roof minangka bahan fleksibel, multi-dimensi, diprodhuksi saka filamen poliamida sing diikat bebarengan ing ngendi padha nyabrang kanggo mbentuk kisi sing angel lan mbukak. Nduweni punggung sing rata ing sisih siji sing diprodhuksi saka filamen ing struktur rong dimensi sing ora duwe aturan lan termal diikat menyang struktur multi-dimensi.

Profil Struktur Metal Roofing dijamin rampung karo dawa terus-terusan saka materi Silent Roof ireng, saben dawa wis stitched / aman kanggo pepadhamu lan anchored ing extremities. Amarga struktur kisi mbukak saka materi, lan kasunyatan sing kabel restraining sing anchored tengen materi Silent Roof presents banget sethitik resistance angin mulane kang ora kena pengaruh dening kahanan cuaca inclement.
Gunakake maneh - Properti Sing Unik
Bahan Atap Silent bisa dipindhah. Panganggone maneh iki minangka properti unik saka materi Silent Roof. Nalika sampeyan tuku materi Silent Roof, sampeyan nindakake ing kawruh sing bisa dipindhah menyang struktur gendheng beda lan nalika sampeyan mbutuhake. Iki ora kedadeyan kanggo kabeh perawatan liyane sing digunakake kanggo nyuda efek swara udan ing struktur atap. Bahan atap sing bisu ditrapake ing permukaan njaba struktur atap, mandhegake tetesan udan sing mengaruhi permukaan atap supaya bisa nyuda swara udan sadurunge kedadeyan. Sampeyan banjur duwe pilihan kanggo gulung munggah materi Silent Roof, ngeterake menyang lokasi liyane lan nggunakke lan iku udan swara abang sifat maneh, lan maneh, lan maneh…
Siji tuku, pirang-pirang aplikasi. Apa produk liyane sing nduweni sifat bisa digunakake maneh babagan polusi swara udan? Kanggo kawruh kita, NONE.
ekspor
Pabrik kita adhedhasar ing Jerman lan saka kana bisa dikirim ing saindenging jagad. Yen sampeyan duwe kahanan swara udan saka struktur gendheng mengaruhi area ruang kerja ing ngisor, kita bisa ngatur kanggo ngekspor materi Silent Roof menyang lokasi sampeyan ing endi wae ing donya.

Bahan Atap Silent diwenehake ing bale ukuran 1 x 60 meter. A meter persegi bahan Silent Roof yaiku 800g lan ketebalan 17mm. Saben bale dibungkus tas poliethena ireng njaba gedhe, diametere 120cm, dhuwure 105cm lan bobote 50kg.

Hubungi kita ing ngisor iki saiki kanggo informasi rega lan pangiriman.
Worldwide Delivery
FAQ
 Apa bobot saka materi Silent Roof
Bobot materi Silent Roof mung 800g saben meter persegi.
Iku ora absorbent supaya ora nahan banyu udan kanggo nambah kanggo loading ing struktur gendheng tartamtu.

Apa ana nilai akustik kanggo materi Silent Roof
Ana nilai akustik, nanging kabeh bangunan / atap beda-beda ing pirang-pirang cara. Dadi, sampeyan bakal nemokake saben bangunan nduweni nilai akustik induvial. Siji-sijine sing mesthi yaiku materi Silent Roof nyuda swara udan dadi bisikan.

Apa sampeyan nyediakake sampel saka materi Silent Roof
Ya, kita bakal seneng ngirim metu sampel kanggo sampeyan mbukak tes dhewe ing.
Gratis mesthi.

Apa wektu pangiriman Silent Roof
Wektu pangiriman Silent Roof saka tanggal pesenan tenan yaiku antarane 6-8 minggu saka pabrik produksi ing Jerman menyang pangkalan Inggris. Ing endi wae ing jagad iki, kita bakal menehi saran nalika mriksa.

Apa speciation saka materi Silent Roof
Punika Lembar Spesifikasi Produk. Iki mbukak ing pdf ing jendela anyar lan sampeyan bisa ngundhuh saka kono.
FAQ
Suwene ora Silent Roof njupuk kanggo nginstal
Bahan Silent Roof nyatane minangka produk sing gampang banget dipasang.
Sawise rajin lan persiapan, mansafe, tanduran,
kesehatan & safety etc kabeh tucked adoh.
Bahan Silent Roof bisa dipasang ing wektu sing cendhak
wektu biasane 100 kothak meter saben jam karo tim limang fitters
khas.
Pemasang sing Sah & Disaranake yaiku Grup Studio TV & Film

Apa ana Silent Pedoman/panduan pemasangan atap
Ya, ing kasus nyewa kontraktor dhewe, kita nyedhiyakake pandhuan instalasi; Nanging, iki mung guide, lan Silent Roof kasedhiya kanggo bantuan liwat skype lan telpon minangka lan nalika mbutuhake, kita kene kanggo bantuan.
Yen mangu-mangu, mung takon.
The Pandhuan instalasi kasedhiya ing kene ing pdf, mbukak ing jendela anyar supaya sampeyan bisa ngundhuh saka ing kono.

Umur samesthine saka materi Silent Roof
Kita duwe instalasi sing saiki luwih saka sepuluh taun lan isih bisa digunakake kanthi apik. Kanggo mbantu reresik periodik umur dawa dianjurake kanggo mbusak lebu saka matriks materi.

Yen Ragu, Cukup Takon.
Hubungi kene
  Telephone: 01803 203445    
Ponsel: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
 (c) Kabeh Hak Dilindungi 2007 - 2022 Silent Roof Ltd     Privacy & Privasi Cookies
Thanks kanggo langganan. Nuduhake link pitunjuk unik kanggo entuk hadiah kanggo menang hadiah ..
Sedhot