Kanthi dramatis Nyuda Bumi udan ing Struktur Atap Atine Lumahing Hard liyane
 Apa Udan Mbebayani Dadi Sampeyan?
Kita duwe Solusi, Maca
Sapa Wae
We at Silent Roof minangka siji-sijine pemasok World Silent Roof saka materi Silent Roof sing Dramatis Ngurangi swara udan sing ana ing permukaan atap. Kita adhedhasar pesisir kidul Inggris, kantor pangguna ana ing Torquay, Devon, UK. Kita nindakake instalasi ing saindenging Inggris sing tundhuk watesan tartamtu lan nyuplai materi unik kanggo para installer ing ndonya. Sampeyan kepengin ngomong babagan proyek sampeyan? Tertarik ing ekspor? Coba goleki luwih adoh ing kaca iki, utawa nelpon. 
Telpon: 01803 203445 Mobile: 077865 76659 
Apa kita nuruti
Cara mungkasi swara udan ing atap logam.
Kita ing Silent Roof wis ngasilake solusi kanggo masalah gangguan udan sing asale saka lumahing atap menyang papan sing urip utawa bisa digunakake ing ngisor. Kita nggunakake Bahan Teknologi Pengurangan Rising Udan ing permukaan kayata Profil Sheets Profile lan liya-liyane.

Sawise nginstal ruangan ing ngisor permukaan atap sing dirawat, bakal entuk mupangat saka pencemaran swara udan kanthi dramatis. Gambar ing situs iki minangka gambaran babagan cara SRM ditrapake ing Profesor Roof Profil Gedhe ing Pabrik Madu Monster Ing Southall, London, ing September 2018, kabeh meter 5400 kothak.
Profil Roofing Logam
Profil Panel Roofing Logam - Dramatically Nyuda Ganti Udan
Ing kahanan, swara udan ing profil logam utawa bahan atap komposit wis mengaruhi papan pakaryan ing ngisor iki, kita nelpon ing Silent Roof, 
kita duwe solusi kanggo masalah sampeyan. Gandhengane karo pabrikan utama produk telung insulasi matriks dimensi Sistem Silof Roof, sing dipasang ing ndhuwur gendheng sing ana Dramatically Nyuda swara udan sadurunge kedadeyan. Gugus udan ing jinis payon gendheng iki kalebu gangguan ing pirang-pirang lingkungan; unit pabrik industri, sekolah, sektor syuting, kantor komersial lan sapanunggalane. Gambar ing situs iki minangka gambaran babagan cara SRM ditrapake ing Profil Roof Logam gedhe ing Bumbung Pabrik Madu ing Southall, London, ing Sep 2018 , kabeh 5400 meter persegi.
Instalasi Atap Bumbung kanthi cepet rampung lan kabeh kegiatan instalasi ditindakake ing njaba bangunan supaya ora ngganggu kegiatan ing ngisor payon sing dijaluk.
Iklan Rooftop berwarna
YES, iklan Roof Rooftop Silent kasedhiya ing macem-macem warna. Nduwe logo perusahaan sampeyan ing ANTAN permukaan. Ora ana lukisan, ngilangi lan pindhah maneh. UV stabil.

Ing taun 2019, kita nyedhaki merek global liwat perusahaan instalasi sing menehi pitakon, 'apa warna liyane sing kasedhiya?'
Nanging priksaan iki ora kanggo dipatèni swara saka udan nanging kanggo tujuan payoning payon. Lapisan dhasar siji warna sing dilapis karo warna kontras logo perusahaan.

Proyèk iki kanggo struktur atap 10,000 meter persagi sing dideleng dening pirang-pirang bangunan sing dhuwur, platform iklan sing sampurna.
Sawise negosiasi lan upaya pirang-pirang wulan ing departemen R&D pabrikan ing Jerman, versi anyar sing diarani,
Material Roof Silent Colour (CSRM), lair.

Saiki nggunakake payon ngisor kanggo pariwara lan bareng-bareng nyuda gangguan udan sekaligus kanthi variasi saka Silent Roof unik.    
Pitakonan: Apa dana aplikasi ONE kanggo LAIN?
Pendekatan instalasi diwiwiti karo lapisan dhasar warna sing dipilih, logo perusahaan dipotong saka lapisan CSRM sing luwih tipis lan diamanake menyang lapisan dhasar. Perusahaan instalasi bisa nyedhiyakake layanan instalasi iki ing saindenging jagad. Apa sampeyan duwe kahanan sing bisa entuk manfaat saka pembangunan anyar iki? Kanggo atap, pariwara Hubungi US saiki kanggo informasi luwih lengkap.
Kepiye Mengkono ... Ngrungokake iku Percaya
Kepiye carane bisa mandhegake swarane udan minangka pitakon umume Sampeyan ora bisa ngalangi udan, nanging Bumbung Silent bakal nyuda swara udan kanthi cetha.
Klip video cendhak ing sisih kiwa nuduhake efek banyu sing mudhun menyang permukaan logam.
Iki nggawe simulasi swara ing udan lan tanpa entuk bathi kanggo nutupi bahan ing Bumbung Silent ing permukaan sing atos.  Elingi, pateni volume piranti sadurunge mencet tombol muter. Iku soundtrack sing disenengi uga video kasebut. 

 Industri Film - Dolan maring Blog Kita

Apa sampeyan melu Industri Film? 

Apa Rain Noise dadi masalah kanggo sampeyan? Kita duwe solusi babagan cara nyetop gangguan udan.

Bumbung Monster '
Ing musim semi 2018, kita nampa pitakon sing takon: -
"Hai ... Iki bisa uga aneh. Aku duwe gudang gedhe sing pengin dituduhake bukti saka udan lan kita ora bisa nginstal apa wae kanthi internal, supaya metode penebat normal ora bisa dilakoni. Apa Materi Ati Bumbung sampeyan bisa dipasang ing njaba kanggo gendheng gudang logam mangga? "

Pitakon iki dadi pamasangan Bumbung Gendhing sing sepisanan sing ana gandhengane karo rekaman swara ing Industri Film. Iki transpired yen 'gudang gedhe' AKA Monster ing wis dituku kanggo omah pesawat kanggo syuting. Iki minangka seri sing bakal dirilis dening Sky Atlantic mengko ing taun 2019. Silent Roof ngirim solusi kanggo masalah swara udan sing diwiwiti saka struktur atap permukaan sing atos. Suara udan bakal mengaruhi kegiatan ngrekam kru syuting ing sisih ngisor atap gudang. Pemasangan iki sukses banget, mula ana pitakon liya sing diterusake digandhengake karo Industri Film. Awal taun 2019, produksi anyar Sam Mendes '1917' saka Storyworks wis melu Silent Roof Ltd kanggo nyedhiyakake, Teknologi Reduksi Noise Hujan menyang lokasi syuting ing wilayah Salisbury ing Inggris.

Ati Girang ing AS 

Moffett Productions adhedhasar ing AS lan wis nggunakake produk kita ing studio film ing Houston, Texas. Kita bakal ngawasi pengalaman Moffett Productions kanthi kapentingan.     

Apa sampeyan duwe kahanan sing padha? Hubungi Kami - Kita duwe solusi - Ora luwih gangguan gangguan udan.

Spesialis TV STUDIO GROUP Ltd ing struktur sementara, fit studio, perawatan akustik lan produksi acara ing saindenging jagad. Grup Studio TV lan Film minangka ahli ing instalasi swara, perawatan akustik, pasokan studio, bangunan semi-permanen lan struktur sementara kayata; studio pop-up, lokakarya, ruang makan sing adoh saka sosial lan bangunan tambahan liyane. Pengalaman lan komitmen profesional nggawe  Group Studio TV ltd pas banget kanggo nginstal bahan Silent Roof lan wis sukses ngetrapake SRM menyang pirang-pirang gudang, lumbung, atap studio TV lan Film lan minangka pemasang SRM sing disaranake.  

Instalasi sadurunge bahan Silent Roof kalebu akeh produksi film lan televisi; Film '1917' Sam Mendes, Batman ing Leavesden Studios, video keamanan HS2 lan liya-liyane, klik kene kanggo ndeleng informasi luwih lengkap babagan instalasi gendheng sing bisu ing pusat pelatihan HS2 ing Brackley lan ing London Film Studios.   
Bumbung Silent - Instalasi Mesin
 Paling anyar kita ngetrapake instalasi kanthi mesin
prosedur ing endi jembar utawa makarya kanthi dhuwur yaiku
masalah. Gambar ing sisih tengen yaiku nutupi lumbung sementara
digunakake kanggo syuting kanggo Sam Mendes WW1 epik '1917'.

Bahan unik sing ing udan gampang nyembelehake udan ing ndhuwur permukaan mulus, banyu udan banjur nyusup nganggo kisi, banjur mlaku menyang lumahing payon asli lan mlebu sistem sistem banyu udan.

Materi Atap Ati UV dadi stabil. Amarga sipat fleksibel materi kasebut bisa digunakake ing permukaan apa wae bisa rata utawa mlengkung. Kita wis nggawe macem-macem cara kanggo nglindhungi materi ing macem-macem permukaan.

Pitakonan Penebat Akustik

Swara udan ditransfer menyang kita kanthi bentuk gelombang swara. Sajrone udan, macem-macem frekuensi sing ana hubungane karo pengaruh tetes udan ing permukaan atap. Struktur atap sing ana saiki bakal dadi bahan tahan banter ing sawetara kapasitas, nanging bisa uga kontrol swara udan ora dadi pertimbangan utama nalika atap sing ana dibangun. Nalika diadhepi nyoba atap tanpa swara tumrap swara udan, pertimbangan kaping pisanan yaiku nambah bahan akustik kanggo nglawan sawetara frekuensi swara (swara udan), sing asale saka struktur atap. Struktur apa wae bakal kedher kanthi frekuensi tartamtu, panel atap yaiku logam utawa komposit bakal tumindak kaya kulit drum lan yen kena pengaruh bakal ngasilake swara. Apa ora logis ngenalake bahan perawatan akustik sing dirancang kanggo ngatasi masalah gangguan swara iki.
Pendekatan konvensional yaiku nambah massa ing atap. Kita kabeh ngerti kanthi intuitif manawa atap utawa tembok sing luwih kenthel bakal ngalangi panyebaran swara (gelombang swara). Dadi atap dadi luwih kenthel kanggo nyuda tingkat swara sing digawe udan, apa iki dudu wangsulan sing jelas? Ukum anti-swara sing paling misuwur yaiku UU Massa. Iki nyatakake yen kanthi tikel tikel alangi akustik, sampeyan bakal entuk peningkatan 6dB ing atenuasi swara. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan tikel ukuran tembok bata, umpamane, sampeyan bakal entuk udakara 30-40% ing kedap swara. Semono uga karo atap, nanging saiki kita kudu nimbang beban tambahan sing bakal dilebokake, apa atap bisa ndhukung pemuatan tambahan iki lan kanthi biaya apa lan upaya apa?
Utawa Apa Kita bakal bisa ndeleng ING MASALAH ING ING PERSPEKTIF?
Nambah massa menyang atap dianggep kanggo ngatasi masalah gangguan udan sadurunge kedadeyan. Solusi alternatif yaiku nyegah swara udan sadurunge kedadeyan? Materi Atap Bumbung (SRM) nindakake persis kaya sing dipasang ing POTONGAN atap ing ndhuwur permukaan payon sing wis ana. Salajengipun, SRM mung bobote 800gms saben meter persegi, struktur atap apa wae kudu bisa nyengkuyung tambahan sing paling tithik iki. Dadi, ora nambah massa, kepiye cara Silent Roof Rox bakal bisa mlaku?
Materi Atap Bumbung (SRM) minangka produk unik sing kanthi ringkes nyemprotake udan ing ndhuwur lumahing lancar tanpa mindhah swara impak sing diasilake ing bumbung ing ngisor. Banyu udan banjur nyusup nganggo kisi SRM banjur alon-alon menyang lumahing atap asli lan mlebu sistem banyu udan. Ati sing bisu bakal mandhegake mayoritas swara udan ing struktur atap apa wae. Bahan kasebut ireng warna lan UV stabil. Amarga sipat fleksibel materi kasebut bisa digunakake ing permukaan apa wae bisa rata utawa mlengkung. Kita wis nggawe macem-macem cara kanggo nglindhungi materi ing macem-macem permukaan. 
Katrangan Teknikal
'Bahan Silent Roof minangka bahan sing fleksibel, multi-dimensi, diprodhuksi saka filamida polamida sing diikat bebarengan ing endi padha nyabrang kanggo mbentuk kekisi sing angel lan mbukak. Nduwe sisih rata ing sisih siji sing diasilake saka filamen kanthi struktur loro-dimensi sing ora teratur lan terikat karo struktur multi-dimensi.

Profil Atur Atasan Logam ditutupi kanthi dawa materi saka Lumbung Bunder ireng, saben dawa diamanake kanggo pepadhamu lan dipasang ing ekstrem. Amarga struktur kisi materi sing mbukak, resistensi angin sithik banget amarga ora kena pengaruh kahanan cuaca sing surem.
Gunakake maneh - Properti Sing Unik

Ati Ati sing bisu bisa diturunake. Panganggone maneh minangka properti unik saka Silent Roof Material (SRM). Yen sampeyan tuku jumlah SRM, sampeyan nindakake kanthi ngerti manawa bisa dipindhah menyang struktur gendheng sing beda lan nalika sampeyan mbutuhake. Iki ora kedadeyan kanggo kabeh perawatan liyane sing digunakake kanggo nggayuh efek swara saka udan ing struktur atap.
Pendhaftaran umume yaiku nyoba nyuda tingkat polusi swara sadurunge kedadeyan kanthi nambah lapisan semprotan akustik (s), kayata ing ngisor struktur gendheng.
Bahan Bumbung Bisu sing ditrapake ing permukaan njaba saka struktur atap, mandheg mandhek udan ing pangaruh ing bumbung kanthi dramatis lan nyuda swara udan sadurunge asil.
Sampeyan banjur duwe pilihan kanggo nggulung SRM, transportasi menyang lokasi liyane lan nggunakake lan udan properti pengurangan swara maneh, lan maneh, lan maneh ... Siji tuku, pirang-pirang aplikasi.
Apa produk liyane sing nduweni properti panggunaan maneh iki sing ana gandhengane karo polusi swara udan? Ngerti, NONE.
Gambar ing sisih tengen ana ngendi Solusi PJS mapan maneh Bahan Bumbung Silent saka Bumbung Monster ing Southall lan dipasang maneh menyang Bangunan Ignition lawas ing Wembley, gambar ing sisih tengen yaiku sadurunge lan sawise Material Bumbung Silent wis dipasang ing bangunan kasebut.
Kabeh mau ditindakake ing dina 6 wiwit wiwitan rampung.

ekspor
Kita adhedhasar pesisir kidul Inggris, nanging sampeyan duwe proyek ing sawetara lokasi ing njaba Inggris. Yen sampeyan duwe kahanan swasana udan saka struktur atap mengaruhi papan kerja utawa area omah ing ngisor iki, Kita bisa ngatur ngekspor bahan Atap Silent menyang lokasi sampeyan ing saindenging jagad.

Instalasi materi Atap Bumbung yaiku kesederhanaan dhewe lan sampeyan bakal dituntun saben langkah kanthi dhukungan on-line utawa telpon yen yen dibutuhake.

Bahan Silof Roof (SRM) disedhiyakake ing bal ing ambane 1 meter lan dawa nganti maksimal 60 meter. Meter persegi SRM 800g lan kandel 17mm. Bales bisa dikirim kanthi tliti kanggo apa wae sing dibutuhake kanggo proyek kasebut, yaiku area atap profil barel sing rata, nada, lan laras.
Hubungi kita saiki kanggo informasi rega lan pangiriman. 
Hubungi kene
  Telephone: 01803 203445    
Ponsel: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
Cukup sawetara perusahaan sing kita duweni utawa saiki nggarap
FAQ
Apa bobote bahan SR
Apa bobot instalasi Atap Atap Ati? Bobot saka Bahan Bumbung Silent mung 800g saben meter persegi. Sampeyan ora nyerep banget supaya ora bakal nahan banyu udan kanggo ditambahake ing struktur gendheng sing diwenehake. 
Apa nilai 'U' & 'R'
Babagan Bahan Bumbung Lingkungan, nilai-nilai 'U' lan 'R' materi ora pati penting nalika nganggep nggunakake panggunaan khusus kanggo nyuda swara digawe saka udan sing didadekake pengaruh ing permukaan bumbung. Bahan Atap Bumbung ora dirancang dadi produk insulasi termal.
U-faktor lan U-nilai yaiku tembung sing bisa ditrapake nuduhake ukuran bathi utawa kerugian panas amarga materi amarga beda suhu batin lan njaba materi sing ditakoni. U-faktor utawa U-nilai uga diarani minangka koefisien transfer panas kabeh. Nilai U-murah nuduhake sifat penebat luwih apik. Unit kasebut yaiku Btu / (jam) (ft2) (° F). Materi Atap Ati Ora dirancang kanggo dadi insulator manawa nilai 'U' materi durung diitung. 
Lembar Informasi Produk / Spesies
Suwene suwene nginstal
Suwene apa kanggo nginstal Atap Silent. Nalika dipasang ing struktur Profile Metal Roofing (PMR) lan sapanunggalane, Silent Roof Material (SRM) mung diluncurake ing atap saka eave nganti munggah lan liwat pucuk atap. Saben 'strip' bakal jembaré 1m. Jalur sabanjure dilebokake munggah-mudhun menyang jalur pisanan lan 'dijahit' nggunakake kabel kabel PVC. Strip iki banjur dibalekna supaya ora ana ing sandhinge tanggane lan proses kasebut dibaleni. Nggunakake metode kasebut, area atap sing cukup bisa ditutup nganggo SRM ing wektu sing cukup cendhak biasane 60 meter persegi saben jam kanthi tim loro fitters khas. 
Wektu pangiriman Ati sing bisu
Wektu pengiriman Atap sing bisu saka tanduran produksi menyang pangkalan UK bakal entuk antarane 3 lan 6 minggu sawise nampa pesenan sing dikonfirmasi gumantung karo beban kerja saiki 
Wektu sing diarepake ing Ati Lemu
Kita duwe instalasi sing saiki umur sepuluh taun lan ora nuduhake pratandha saka rusak. Kanggo mbantu ngresiki périodik umur dawa dianjurake kanggo ngilangi lebu saka matrik materi. 
Pandhuan Instalasi
(c) Kabeh Hak Dilindhungi undhang-undhang 2007 - 2020 Silent Roof Ltd.
Thanks kanggo langganan. Nuduhake link pitunjuk unik kanggo entuk hadiah kanggo menang hadiah ..
Sedhot