Industri Film & Atap Silent

Apa ana swara udan saka payon studio sampeyan?
Apa swara udan ngganggu jadwal shooting sampeyan?
Atap Bumbung nduweni jawaban kanggo masalah sampeyan.
Bahan Bumbung sing Bisu sing dipasang ing njaba atap bakal mungkasi gangguan gangguan udan.

Mangga menehi tandha ing Blog iki amarga dianyari kanthi rutin.
 Sssh! Syuting ing proses  
Dikirim ing 23 September 2018
Tilas 'Gedung Monster' ing Southall, Ealing, London, wis diwenehi pajeg urip anyar kanthi syukur kanggo industri film Inggris lan teknologi pengurangan bising Silent Roof.
Situs pabrik, sing ngasilake bijirin kalebu 'Honey Monster' Sugar Puffs sing misuwur nganti 2016, dilebokake nganti ditemokake anyar dening perusahaan pramuka lokasi, Lokasi Kolektif. Nanging, nalika kita isih seneng musim panas sing paling apik ing pirang-pirang dasawarsa, Lokasi Kolektip ngerti yen swara udan sing digawe saka cuaca tradisional Inggris ora bisa dicampur karo set film atap logam sing profil, amarga downtime minangka beban sing larang ing anggaran. Nelusuri ing Internet kanggo ngobati masalah, dheweke nemokake mung siji-sijine produk sing dipasang ing njero eksternal sing nyuda swara udan, sadurunge ngumbar payon logam. Dheweke njaluk bantuan Silent Roof Ltd, sing nindakake instalasi ing atap logam meter persegi 5,400. Instalasi saiki wis rampung lan Gedhung Monster saiki diowahi dadi pesawat film ing ngendi produksi serialized wis disiapake. Iki bakal televisi sawetara tanggal mengko liwat Sky Atlantik. 
Drama Perang Dunia 1 Sam Mendes '1917'
Dikirim ing 10 Februari 2019
Drama Sam Mendes 'Perang Dunia I sing anyar' 1917 'dening Storyworks Productions saiki wis milih Silent Roof Ltd kanggo nyedhiyakake Teknologi Pengurangan Rising Hujan ing lokasi syuting.

Sistem Bumbung Silent bakal nglindhungi bangunan kasebut saka gangguan swarane udan sing asale saka atap lan tembok struktur kasebut. Mendes, sing wis menangak√© sangang Penghargaan Akademi kanggo film kalebu American Beauty, Skyfall, lan Spectre, wis ngonfirmasi keterlibatane ing film Perang Dunia Pertama, 1917, sing bakal miwiti syuting ing spring 2019 lan tujuan tanggal tanggal 2019 tanggal. 
Ati Girang
Instalasi Mesin
Dikirim ing 24 Maret 2019
Pamasangan mesin kanthi bisu bisu ing kantor Air Techniques International ing Inggris.

Nggunakke Installers Recommended kita ing Grup Studio TV & Film kanggo nyedhiyakake personil, atap payon kabeh ditutupi sedina.

Gangguan swara ing udan saiki dadi prekara kepungkur sing wis dingerteni kanggo Gendhing Bening. 
Olahan Nyata Film
Dikirim ing 6 April 2019
Silent Roof Ltd nggunakake metode instalasi kanthi otomatis kanggo nginstal Teknologi Pengurangan Bumi Oge Silent Roof ing rong lumbung. A Film Film bakal dibangun ing lumbung minangka bagéan saka produksi Sam Mendes anyar 1917 '
Kanggo produksi adiluhung iki, Silent Roof diangkat kanggo menehi solusi kanggo swara udan sing gedhe banget sing diprodhuksi saka gendheng logam profil. Ing kasus iki, atap lan tembok ditutupi Bahan Bumbung Silent sing nglindhungi Setel Film saka gangguan swara udan.
Bumbung Bisu Vintage
Pangrungu iku Pracaya
Dikirim ing 18 Juli 2019
Video ing sisih tengen nuduhake demonstrasi Gendongan Bumbung Awal saka produk unik kita. Mantra kita tetep padha karo nalika diwiwiti maneh ing 2000 awal ... Pangrungu iku Pracaya 
Klik tombol muter banjur priksa volume ing piranti wis diuripake.
Ing wektu iki (2007), versi Silent Roof Material (SRM) minangka versi tembus, dhasar warna putih. Iki digunakake ing atap konservatorium ing saindenging Inggris. Silent Roof Ltd saiki dadi konsentrasi kanggo kegiatan komersial ing ngendi SRM versi ireng digunakake.
Yen sampeyan duwe masalah gangguan udan sing ana gandhengane karo struktur atap lumahing atos, hubungi kita (sisih ngisor kaca) ing Silent Roof, kita duwe solusi kanggo masalah sampeyan. 
Nganyari babagan Sam Mendes Production 1917  
Dikirim ing 8 Agustus 2019
Silent Roof Ltd ditunjuk kanggo menehi Teknologi Pengurangan Rising Bumi ing lokasi syuting film 'Perang Dunia Pertama' 1917 '. Film ing loro bangunan sing dilindhungi rampung ing pungkasan musim semi taun 2019 iki.
George MacKay lan Game of Thrones 'Dean-Charles Chapman ing 1917 minangka loro prajurit Inggris sing dipimpin tugas nglintasi menyang wilayah mungsuh kanggo ngirim pesen sing bakal bisa mungkasi serangan saka atusan tentara, yaiku salah sawijining sedulur kanggo karakter Chapman, Blake. Sadawane MacKay lan Chapman ing film kasebut yaiku Benediktus Cumberbatch, Colin Firth, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong, Teresa Mahoney, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Justin Edwards, Gerran Howell, Anson Boon, lan Richard McCabe.
1917 diluncurake ing AS ing Desember 25, sadurunge diluncurake ing saindenging jagad Januari 10, 2020.
Silent Roof ing proses nyediakake pangareping pemain liyane ing industri film kanggo instalasi bergengsi liyane, mengko mengko. 
Bumbung Silent - Operating in the
latar mburi Sky Production
Dikirim ing 23 September 2019
Materi Atap Bumbung (SRM), nyuda swara udan dadi bisik-bisik kanggo syuting 'Temple' sing anyar yaiku Sky Original ing Sky One. Ing wulan September 2018, lokasi film sing dikenal sacara lokal minangka bangunan 'Monster' ing Southall London, dijupuk kanggo syuting film adaptasi Sky saka Valkyrien Norwegia iki, sing pisanan ditayangke ing taun 2017. Nalika iku bintang Mark Strong, Carice Van Houten, lan Daniel Mays lan ditugasake tanggal 23 Agustus 2018. Atap bangunan ing ngendi urutan tartamtu dijupuk, kabeh ditutupi SRM nglindhungi rekaman produksi saka gangguan swara udan lan akibat tambahan sing gegandhengan karo njupuk maneh.
Daniel Milton (Mark Strong) minangka dokter bedah, sing didorong dening tragedi pribadi, ngetrapake klinik ilegal ing ngisor stasiun tabung Temple London kanggo wong-wong sing pengin tetep ana ing njaba sistem, utawa kanggo wong-wong sing kepengin banget golek perawatan sing ora kasedhiya liwat cara konvensional. Ditulung dening tenaga kerja bawah tanah Lee sing ora duwe isin (Daniel Mays) lan peneliti medis-nrobes Anna (Carice van Houten), klien sing mbebayani lan ora bisa diprediksi nyoba moralitas dheweke. Nanging yen tegese bisa nylametake wong sing ditresnani, mula kabeh bakal kasebut. 
Hubungi kene
  Telephone: 01803 203445    
Ponsel: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
(c) Kabeh Hak Dilindhungi undhang-undhang 2007 - 2020 Silent Roof Ltd.
Thanks kanggo langganan. Nuduhake link pitunjuk unik kanggo entuk hadiah kanggo menang hadiah ..
Sedhot