Zhurma e shiut është problem për ju? Ne e kemi Zgjidhjen
Lexo
Redukton në mënyrë dramatike Zhurmën e shiut në çdo strukturë metalike ose tjetër të çatisë në sipërfaqe të fortë
Një pyetje që Silent Roof Ltd është bërë në një rregullorer baza është
"Sa i sigurt është instalimi i çatisë së heshtur në kushtet e motit me stuhi?" Imazhi i mësipërm është ai i një instalimi të fundit të çatisë së heshtur të marrë pak pasi stuhia Eunice kishte kaluar nëpër MB. Instalimi ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ekspozuar ndaj elementeve. Kemi kënaqësinë të raportojmë, siç mund ta shihni, as ky dhe as ndonjë nga instalimet tona të përfunduara nuk pësuan ndonjë dëmtim si rezultat i stuhisë Eunice ose ndonjë nga stuhitë e fundit të 2021-22. 
Dëmi i O2 Arena i shkaktuar gjatë stuhisë Eunice. Seksione të çatisë prej pëlhure të lokalit, i njohur më parë si Kupola e Mijëvjeçarit, u copëtuan nga forca e erërave të stuhisë më 18 shkurt 2022.
Ky videoklip tregon instaluesit tanë të caktuar TV & Studio Group, duke aplikuar një logo me shabllon në sipërfaqen e përfunduar të një instalimi të çatisë së heshtur në Studiot e Filmit në Londër
Disa imazhe që tregojnë një instalim Silent Roof që po ndërmerret në katin e 10-të të një ndërtese. Pak më ndryshe nga situata e zakonshme. 
Kush jemi ne
Ne në Silent Roof jemi furnizuesit e vetëm në të gjithë botën për materialin tonë Kulmi i Heshtur që Redukton Dramatikisht zhurmën e shiut që del nga sipërfaqet e kulmit. Ne jemi bazuar në bregdetin jugor të Mbretërisë së Bashkuar, zyra jonë e regjistruar është në Torquay, Devon, MB. Ne ndërmarrim instalime në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar duke iu nënshtruar kufizimeve të caktuara dhe furnizojmë me materialin tonë unik instaluesit në të gjithë botën. Jeni të interesuar të flisni me ne për projektin tuaj? Të intereson eksporti? Shikoni më poshtë në këtë faqe, ose na telefononi. 
Telefoni: 01803 203445 Mobile: 077865 76659 
Qepja e materialit të heshtur të çatisë së bashku
Çfarë bëjmë
Si të ndaloni zhurmën e shiut në një çati metalike.
Ne në ofatinë e Heshtur kemi zhvilluar një zgjidhje për problemin e zhurmës së shiut që buron nga sipërfaqet e çatisë së vështirë në hapësirën e banimit ose të punës nën të. Ne përdorim materialin tonë të teknologjisë për zvogëlimin e zhurmës së shiut në sipërfaqe të tilla si Sheet Metal Profile dhe të ngjashme.

Pasi të instalohet hapësira nën sipërfaqen e kulmit të trajtuar menjëherë përfiton nga një ulje dramatike në ndotjen e zhurmës së shiut. Imazhet në këtë faqe janë një ilustrim se si SRM është aplikuar për një profil të madh Metal Kulmi në përbindësh Honey Factory Në Southall, London, në shtator 2018, të gjitha 5400 metra katror të saj.
Profili i Mbulimit Metal
Panelet e çatisë metalike të profileve - Ulni në mënyrë dramatike zhurmën e shiut
Në situatat kur zhurma e shiut në një profil metalik ose material të përbërë për çati po ndikon në hapësirën e punës më poshtë, na telefononi në ofatinë e heshtur, 
ne kemi zgjidhjen për problemin tuaj. Në bashkëpunim me prodhuesin kryesor botëror të produkteve për izolimin me tre matricë, Sistemi i entatisë së Heshtur, i instaluar në majë të çatisë tuaj ekzistuese Redukton në mënyrë dramatike zhurmën e shiut përpara se të ndodhë. Zhurma e shiut në këto lloje të strukturave të çatisë është një shqetësim në shumë ambiente të ndryshme; njësitë e fabrikës industriale, shkollat, sektori i xhirimeve, zyrat komerciale dhe të ngjashme. Imazhet në këtë sit janë një ilustrim se si SRM aplikohet në një çati të madhe Profile Metal në çatinë e fabrikës së përbindëshve Honey në Southall, Londër, në Shtator 2018 , të gjitha 5400 metra katrorë të saj.
Një instalim i çatisë së heshtur është përfunduar me shpejtësi dhe i gjithë aktiviteti i instalimit zhvillohet në pjesën e jashtme të ndërtesës, duke mos ndërhyrë në aktivitetet nën çatinë në fjalë.
Reklamim me çati me ngjyra
PO, Reklamimi i entatisë Silent Roofop është në dispozicion në një gamë ngjyrash. Bëni logon e kompanisë suaj në çdo sipërfaqe të çatisë. Asnjë pikturë, hiqni dhe zhvendoseni në çdo kohë. UV u stabilizua.

Në vitin 2019, ne u afruam nga një markë globale përmes kompanisë sonë të instalimeve që shtruan pyetjen, 'cilat ngjyra të tjera janë në dispozicion?'
Por ky hetim nuk ishte për shtypjen e zhurmës së shiut, por për qëllime reklamimi në çati. Një shtresë bazë e një ngjyre të veshur me një ngjyrim të kundërt të logos së kompanive.

Ky projekt ishte për një strukturë çati prej 10,000 metrash katrorë që anashkalohet nga ndërtesa të shumta në rritje, platforma e përsosur e reklamave.
Pas muajsh negociatash dhe përpjekjesh brenda departamentit të R&D të prodhimeve tona në Gjermani, një version të ri të cilit i referohemi,
Materiali i entatisë së Heshtur me ngjyrë (CSRM), lindi.

Tani shfrytëzoni çatinë tuaj për reklamim DHE shtypni zhurmën e bezdisshme të shiut në të njëjtën kohë me këtë variant unik të çatisë së heshtur.    
PYETJE: A mund të ketë një fond të aplikimit për TJETER?
Metoda e instalimit fillon me shtresën bazë të ngjyrës së zgjedhur, logo e kompanisë pritet nga një shtresë speciale e hollë e CSRM dhe sigurohet në shtresën bazë. Kompania jonë e instalimit mund të sigurojë këtë shërbim instalimi në të gjithë botën. A keni ndonjë situatë që mund të përfitojë nga ky zhvillim i ri? Për tavanë, reklamoni Kontaktoni me SHBA tani për informacion të mëtejshëm.
Si funksionon ... Dëgjimi është besimtar
Si mund ta ndaloj që zhurma e shiut është pyetja e zakonshme Ju nuk mund të ndaloni shiun, por Silatia e Heshtur do të ulë në mënyrë dramatike zhurmën e shiut në një pëshpëritje.
Videoklipi i shkurtër në të majtë tregon me zë efektin e efektit të rënies së ujit në një sipërfaqe metalike.
Kjo simulon zhurmën e shiut me dhe pa përfitimin e një mbulimi të materialit të entatisë së Heshtur në një sipërfaqe të vështirë.  KUJTOHU, ngriteni vëllimin e pajisjes tuaj përpara se të shtypni butonin luajtës. Trshtë fonogrami që është me interes, si dhe videoja. 

 Industria e Filmit - Vizito Blogun tonë

A jeni i përfshirë me industrinë e filmit? 

A është një problem për ju zhurma e shiut? Ne kemi zgjidhjen se si të ndalojmë zhurmën e shiut.

Roatia e Përbindëshit
Në pranverën e 2018, morëm një pyetje që pyeti: -
"Përshëndetje ... Kjo mund të jetë një e çuditshme. Unë kam një depo të madhe që duam të shëndoshë prova nga shiu dhe nuk mund të instalojmë asgjë nga brenda, në mënyrë që metodat normale të izolimit të mos funksionojnë. A mundet që Materiali juaj i entatisë së Heshtur të montohet nga jashtë në një çati të magazinës metalike ju lutem? "

Ky hetim u zhvillua në instalimin e parë të entatisë së Heshtur të lidhur me regjistrimin e tingullit brenda industrisë së filmit. Iredshtë bërë e ditur se AKA 'depo e madhe' Përbindësh ishte blerë për të vendosur një set për xhirime. Ky është një seri që do të lëshohet nga Sky Atlantic më vonë në 2019. Kulmi i Heshtur dha një zgjidhje për problemin e zhurmës së shiut që buron nga strukturat e kulmit me sipërfaqe të fortë. Zhurma e shiut do të ndikonte negativisht në aktivitetet regjistruese të ekipit të xhirimit në setin poshtë çatisë së magazinës. Aq i suksesshëm ishte ky instalim sa kërkimet e tjera ndoqën përsëri lidhur me Industrinë e Filmit. Në fillim të vitit 2019, produksioni i ri i Sam Mendes '1917' nga Storyworks ka angazhuar Silent Roof Ltd për të siguruar Teknologjinë e Reduktimit të Zhurmës së Shiut në vendet e xhirimit në zonën e Salisbury të Mbretërisë së Bashkuar.

Roatia e heshtur në SHBA 

Moffett Productions me qendër në SH.B.A. dhe kanë përdorur produktin tonë në studion e tyre të filmit në Houston, Texas. Ne do të monitorojmë përvojën e Moffett Productions me interes.     

Keni një situatë të ngjashme? Na Kontaktoni - Ne kemi zgjidhjen - Nuk ka më ndërprerje të zhurmës së shiut.

Specialistët e TV STUDIO GRUP shpk në struktura të përkohshme, pajisje në studio, trajtime akustike dhe prodhim ngjarjesh në të gjithë botën. TV dhe Film Studio Group janë ekspertë në instalimin e papërshkueshëm nga zëri, trajtimet akustike, përshtatjet në studio, ngritjen e ndërtesave gjysmë të përhershme dhe strukturat e përkohshme të tilla si; studiot pop-up, punëtoritë, dhomat e ngrënies shoqërisht të largëta dhe ndërtesat e tjera ndihmëse. Eksperienca dhe angazhimi i tyre profesional e bëjnë  Grupi i Studiove TV & Film përshtatja perfekte për instalimin e materialit Silent Roof dhe ata kanë aplikuar me sukses SRM në një numër depo, hambare, çati në studio TV dhe Film dhe janë instaluesi i rekomanduar i SRM.  

Instalimet e mëparshme të materialit Silent Roof përfshijnë shumë prodhime filmike dhe televizive; '1917' Sam Mendes Movie, The Batman at Leavesden Studios, video sigurie HS2 dhe shumë më tepër, Kliko këtu për të parë informacione të mëtejshme të instalimeve të fundit të çatisë së heshtur në qendrën e trajnimit HS2 në Brackley dhe në London Film Studios.   
Kulmi i heshtur - Instalimi i mekanizuar
 Kohët e fundit kemi miratuar një instalim të mekanizuar
procedurë ku një hapësirë ​​e gjerë ose duke punuar në lartësi është një
çështje. Imazhi në të djathtë ishte një mbulesë e përkohshme e një hambari
e përdorur për xhirime për epikën Sam Mendes WW1 '1917'.

Një material unike që në terma të thjeshta thyen shiu bie mbi sipërfaqen e sipërme të qetë, ujin e shiut, atëherë rrjedh nëpërmjet hekurave të tyre, pastaj shkon në në sipërfaqe origjinal çati dhe larg në sistemin shi ujit të kullimit.

Materiali i entatisë së Heshtur është i stabilizuar UV. Për shkak të vetive fleksibël të materialit ai mund të përdoret në çdo sipërfaqe qoftë e sheshtë apo e lakuar. Ne kemi zhvilluar mjete të ndryshme për të siguruar materialin në një larmi sipërfaqesh.

Pyetja e izolimit akustik

Zhurma e shiut transferohet tek ne në formën e valëve të zërit. Gjatë rënies së shiut prodhohen një larmi frekuencash që lidhen me ndikimin e pikave të shiut në sipërfaqen e kulmit. Struktura ekzistuese e kulmit do të veprojë si një material izolues i zërit në një farë kapaciteti, por mbase kontrolli i zhurmës së shiut nuk ishte një konsideratë kryesore kur u ndërtua çatia në fjalë. Kur përballeni me përpjekjen për të izoluar një çati kundër zhurmës së shiut, konsiderata e parë ka shumë të ngjarë të shtoni materiale akustike për të luftuar gamën e frekuencave të tingullit (zhurma e shiut), që buron nga struktura e kulmit. Çdo strukturë do të lëkundet në frekuenca të caktuara, panelet e mbulimit qofshin ato metalike ose të përbëra do të sillen si një lëkurë daulle dhe kur ndikohet do të prodhojë tingull. A nuk është logjike, pra, të prezantojmë materiale trajtimi akustike që janë krijuar për të trajtuar këtë problem zhurme ballë për ballë.
Qasja konvencionale do të ishte shtimi i masës në çati. Ne të gjithë e dimë intuitivisht se një çati ose mur më i trashë do të pengojë përhapjen e zhurmës (valët e zërit). Pra, bëjeni kulmin më të trashë për të zbutur nivelin e zhurmës të prodhuar nga rënia e shiut, a nuk është kjo përgjigjja e dukshme? Ligji më i njohur i izolimit të zërit është Ligji i Masës. Kjo thotë se duke dyfishuar peshën e barrierës akustike do të fitoni afërsisht një përmirësim 6dB në zbutjen e zërit. Me fjalë të tjera, nëse dyfishoni madhësinë e një muri me tulla, për shembull, do të arrinit një përmirësim prej 30-40% në izolimin e zërit. Po kështu me një çati, por tani duhet të marrim parasysh ngarkesën shtesë që do të prezantojmë, a mundet kulmi ta mbështesë këtë ngarkesë shtesë dhe me çfarë kostoje dhe me çfarë përpjekje?
OSE DUHET T BE JEMI K LRKUAR N TH KIST PRO PROBLEM NGA PERSPEKTIVA E NDRYSHME?
Shtimi i masës në çati po merret në konsideratë për të adresuar problemin e zhurmës së shiut PAS Mbasi ka ndodhur. Një zgjidhje alternative do të ishte parandalimi i zhurmës së shiut PARAQ it që të shfaqet? Materiali i Heshtur i entatisë (SRM) bën pikërisht ashtu siç është instaluar në pjesën e jashtme të çatisë në majë të sipërfaqes ekzistuese të çatisë që përgjon shiun që bie. Për më tepër, SRM peshon vetëm 800gms për metër katror, ​​çdo strukturë çati duhet të jetë në gjendje të mbështesë këtë shtesë minimale. Pra, në vend që të shtoni masë, si do të funksionojë qasja Silent Roof?
Materiali i entatisë së Heshtur (SRM) është një produkt unik që në terma të thjeshtë shtrëngon në mënyrë të qetë rënien e pikave të shiut në sipërfaqen e sipërme të tij të lëmuar pa transferuar zhurmën e ndikimit të prodhuar në sipërfaqen e çatisë nën sipërfaqe. Uji i shiut pastaj copëtohet nëpër grilat e SRM-së, më pas bie në heshtje në sipërfaqen origjinale të çatisë dhe futet në sistemin e kullimit të ujit të shiut. Roatia e heshtur do të ndalojë shumicën e madhe të zhurmës së shiut në çdo strukturë çati në një pëshpëritje të thjeshtë. Materiali ka ngjyrë të zezë dhe është i stabilizuar UV. Për shkak të vetive fleksibël të materialit ai mund të përdoret në çdo sipërfaqe qoftë e sheshtë apo e lakuar. Ne kemi zhvilluar mjete të ndryshme për të siguruar materialin në një larmi sipërfaqesh.
Një përshkrim teknik
'Materiali i entatisë së Heshtur është një material fleksibël, shumë-dimensional, i prodhuar nga fijet poliamide të lidhura së bashku, ku ato kryqëzohen për të formuar një grilë të fortë dhe të hapur. Ajo ka një mbrapa të sheshtë nga njëra anë e prodhuar nga filamente në një strukturë të çrregullt, dy-dimensionale, e cila është e lidhur termikisht me strukturën shumëdimensionale.

Strukturat e çatisë metalike të profileve janë të mbuluara plotësisht me gjatësi të vazhdueshme të materialit të blackatisë së Heshtur të zezë, çdo gjatësi është e siguruar për të qenë fqinj dhe e ankoruar në ekstremitetet. Për shkak të strukturës së rrjetës së hapur të materialit, ajo paraqet shumë pak rezistencë ndaj erës, prandaj duke mos ndikuar nga kushtet e motit të pashqetësuar.
Ripërdorimi - Një pronë unike
Roatia e heshtur mund të zhvendoset. Ky ripërdorim është një pronë unike e Silent Roof Material (SRM). Kur blini ndonjë sasi të SRM, ju e bëni këtë në njohurinë që ai mund të zhvendoset në një strukturë të ndryshme çati si dhe kur ju kërkoni. Ky nuk është rasti për të gjitha trajtimet e tjera të përdorura për të zbutur efektin e zhurmës së shiut në strukturat e çatisë.
Qasja e zakonshme është të përpiqemi të zvogëloni nivelin e ndotjes së zhurmës Pas kësaj ka ndodhur duke shtuar shtresa (s) për zvogëlimin e zhurmës akustike për shembull në pjesën e poshtme të strukturës së çatisë.
Materiali i Qetë i atisë i aplikuar në sipërfaqen e jashtme të strukturës së çatisë, ndalon pikat e shiut që ndikojnë në sipërfaqen e çatisë duke zvogëluar në mënyrë dramatike zhurmën e shiut që rezulton PARA PARAQITJE që ndodh.
Atëherë ju keni mundësinë për të ngritur SRM, transportuar atë në një vend tjetër dhe përdorimin e tij dhe kjo është pronat e uljes së zhurmës së shiut përsëri, dhe përsëri, dhe përsëri ... Një blerje, aplikacione të shumta.
Cili produkt tjetër posedon këtë veti të ripërdorimit në lidhje me ndotjen e zhurmës së shiut? Për dijeninë tonë, ASNJ.
Fotografia në të djathtë është vendi ku materiali i çatisë së heshtur u rivendos nga çatia e përbindëshit në Southall dhe e rivendosi atë në ndërtesën e vjetër të ndezjes në Wembley, fotografia në të djathtë është para dhe pas materialit të çatisë së heshtur. montuar në ndërtesën e vjetër të ndezjes.
E gjithë kjo u bë në ditë 6 nga fillimi në fund.

Eksportet
Ne bazohemi në bregdetin jugor të Anglisë, megjithatë ju mund të keni në mendje një projekt në ndonjë vend tjetër jashtë MB. Nëse keni një situatë ku zhurma e shiut nga një strukturë çati po ndikon në hapësirën e punës ose zonën e banimit poshtë, Ne mund të rregullojmë që të eksportojmë materialin tonë të Kulmit të Heshtur në vendndodhjen tuaj kudo që të jetë në të gjithë botën.

Instalimi i materialit të entatisë së Heshtur është thjeshtësi në vetvete dhe ju do të udhëzoheni në çdo hap të rrugës nga mbështetja jonë on-line ose telefonike nëse dhe kur kërkohet.

Materiali i Çatisë së Heshtur (SRM) furnizohet në gjatësi me balesë 1 metër dhe deri në 60 metra gjatësi. Një metër katror i SRM është 800g dhe është 17 mm i trashë. Ballat mund të dorëzohen të prera paraprakisht në çdo gjatësi që ju kërkoni për projektin tuaj, qofshin ato një sipërfaqe e sheshtë, me çati, me profil fuçi.
Na kontaktoni tani për çmimet dhe informacionin e dorëzimit. 
Na kontaktoni Këtu
  Telefoni: 01803 203445    
Mobile: 07786 576659
e-mail: info@silentroof.info
Vetëm disa nga kompanitë me të cilat kemi ose jemi duke punuar me të
FAQs
Sa është pesha e materialit SR
Cila është pesha e një instalimi të entatisë së Heshtur? Pesha e materialit të ofatisë së Heshtur është vetëm 800g për metër katror. Nuk është absorbues, kështu që nuk do të mbajë ujin e shiut për të shtuar ngarkesën në një strukturë të caktuar të çatisë. 
Cilat janë vlerat 'U' dhe 'R'
Për sa i përket Materialit tonë të entatisë së Heshtur, vlerat 'U' dhe 'R' të materialit janë të parëndësishme kur konsiderohet se është përdorim specifik i cili është për të zvogëluar ndjeshëm zhurmën e krijuar nga reshjet që ndikojnë në një sipërfaqe çati. Materiali i entatisë së Heshtur nuk është projektuar të jetë një produkt i izolimit termik.
Faktori U dhe vlera U janë terma të këmbyeshëm që i referohen një mase të fitimit ose humbjes së nxehtësisë përmes një materiali për shkak të ndryshimit midis temperaturave të brendshme dhe të jashtme të ajrit të materialit në fjalë. Faktori U ose vlera U referohet gjithashtu si koeficienti i përgjithshëm i transferimit të nxehtësisë. Një vlerë më e ulët U tregon veti më të mira izoluese. Njësitë janë Btu / (hr) (ft2) (° F). Materiali i entatisë së Heshtur nuk ishte krijuar për të qenë izolant, prandaj vlera 'U' e materialit nuk është llogaritur. 
Informacioni mbi produktet / Fleta e Specifikimeve
Sa kohë duhet të instalohet
Sa kohë duhet për të instaluar një Çati të Heshtur. Kur instalohet në strukturat e mbulimit të metaleve të profilit (PMR) dhe të ngjashme, Materiali i Kulmit të Heshtur (SRM) thjesht mbështillet nëpër çati nga kulmi për të ngjitur lart dhe mbi kurrizin e kulmit. Çdo 'shirit' do të jetë 1m i gjerë. Shiriti tjetër vendoset me kokë poshtë në shiritin e parë dhe 'qepet' së bashku duke përdorur lidhjet e kabllove PVC. Kjo shirit pastaj kthehet për të qëndruar ngjitur me fqinjin e saj dhe procesi përsëritet. Përdorimi i kësaj metode një zonë e konsiderueshme e çatisë mund të mbulohet me SRM në një periudhë relativisht të shkurtër kohe zakonisht 60 metra katrorë në orë me një ekip prej dy montuesish është tipike. 
Koha e dorëzimit të heshtur e çatisë
Koha e dorëzimit të heshtur e çatisë nga fabrika e prodhimit në bazën tonë në Mbretërinë e Bashkuar do të zgjasë midis 3 dhe 6 javë pas marrjes së porosisë tuaj të konfirmuar në varësi të ngarkesës aktuale të punës 
Jeta e pritshme e një çati të heshtur
Kemi instalime që janë tashmë dhjetë vjeç dhe nuk tregojnë shenja degradimi. Për të ndihmuar pastrimin periodik të jetëgjatësisë rekomandohet heqja e mbeturinave nga matrica e materialit. 
Një Udhëzues Instalimi
(c) Të gjitha të drejtat e rezervuara 2007 - 2020 Silent Roof Ltd.
Faleminderit për pajtimin. Ndani lidhjen tuaj unike të referimit për të marrë pikë për të fituar çmime ..
Po ngarkohet ..