The Film Industries buka solusi pikeun nyirorot ngurangan bising hujan,
kituna, stopping kudu ngareureuhkeun Productions, ngahemat waktos & duit.
Ngan sababaraha Pausahaan anu kami damel sareng dina 4 taun katukang.
Hujan Noise Masalah keur Anjeun? Urang Boga Solusi di dieu di Silent Roof
Sacara dramatis Ngirepkeun Noise Hujan pikeun Logam atanapi Struktur Bumbung Beungeut Hard séjén
Panel hateup logam profil - Urang tiasa nyirorot ngurangan bising hujan
Dina kaayaan dimana bising hujan dina profil logam atanapi bahan hateup komposit mangaruhan ruang kerja di handap, nelepon kami di Silent Roof, 
urang ngagaduhan solusi pikeun masalah anjeun. Dina pergaulan jeung salah sahiji pabrik ngarah di dunya produk insulasi matriks tilu diménsi bahan hateup rehe, dipasang dina luhureun hateup anjeun aya nyirorot ngurangan bising hujan saméméh éta lumangsung. Noise hujan dina jenis struktur hateup ieu mangrupa gangguan dina loba lingkungan béda, unit pabrik industri, sakola, séktor syuting, kantor komérsial sarta kawas.
Pamasangan Silent Roof parantos réngsé, sareng sadaya kagiatan pamasangan lumangsung di luar gedong supados henteu ngaganggu kagiatan di handapeun hateup anu dimaksud.
Naon Urang Naha
Kami di Silent Roof parantos ngembangkeun solusi pikeun masalah bising hujan anu timbul tina permukaan hateup anu keras kana rohangan kerja di handapeun. Kami nganggo Bahan Téknologi Pangurangan Noise Hujan dina permukaan sapertos Lambaran Logam Profil.

Sakali dipasang rohangan di handap permukaan hateup dirawat langsung kauntungan tina réduksi dramatis dina polusi noise hujan.

Gambar sareng video dina situs ieu ngagambarkeun kumaha bahan Silent Roof diterapkeun kana Profil Metal Roofs.
Saha Urang Dupi
Silent Roof mangrupikeun hiji-hijina supplier di sakuliah dunya tina bahan Silent Roof kami anu sacara dramatis ngirangan sora hujan anu timbul tina permukaan hateup. 

Kami dumasar kana basisir kidul Inggris, kantor kadaptar kami aya di Torquay, Devon, Inggris. Kami ngalaksanakeun pamasangan sapanjang Inggris tunduk kana watesan anu tangtu sareng nyayogikeun bahan Silent Roof unik kami 
ka installers sakuliah dunya. 

Kabetot ngobrol sareng kami ngeunaan proyék anjeun? Museurkeun ékspor? 
Tingali langkung handap halaman ieu sareng nelepon kami atanapi leupaskeun kami email. 
Rincian kontak aya di handapeun halaman ieu.
Dédéngéan nyaéta Percaya
Kumaha cara kuring ngeureunkeun yén hujan hujan mangrupikeun patarosan anu biasa Anjeun teu tiasa ngeureunkeun hujan, tapi Sumbangan Beungeut sacara dramatis bakal ngirangan sora hujan pikeun haréwos.
Klip video pondok ka kénca nunjukkeun karungu pangaruh cai ragrag kana permukaan logam.

Ieu simulate hujan hujan sareng sareng henteu nganggo panutup bahan tina Jilbab Bumi dina permukaan anu atos.  ngelingan, hurungkeun polumeu alat anjeun saencan mencet tombol maén. Éta soundtrack anu dipikaresep ogé video dina.
TV & FILM STUDIO GROUP spesialis dina struktur samentara, studio fit-outs, perlakuan akustik jeung produksi acara Di sakuliah dunya. Grup TV sareng Film Studio mangrupikeun ahli dina pamasangan kedap sora, perawatan akustik, studio fit out, ngawangun gedong semi-permanén sareng struktur samentawis sapertos studio pop-up, bengkel, kamar makan anu jarakna sosial sareng gedong tambahan anu sanés. Pangalaman sareng komitmen profésional aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna pas pikeun masang bahan Silent Roof sareng aranjeunna parantos suksés nerapkeun bahan Silent Roof ka sababaraha gudang, lumbung, TV sareng studio Film sareng mangrupikeun pamasang anu disarankeun tina bahan Silent Roof.
Pamasangan saméméhna tina bahan Silent Roof kalebet seueur produksi pilem sareng televisi; Pilem Sam Mendes '1917, The Batman at Leavesden Studios, studio latihan kaamanan HS2 sareng seueur deui.
Di handap ieu ngan 3 studi kasus pamasangan aranjeunna parantos réngsé
Mangga klik dina poto pikeun nempo informasi salajengna ngeunaan studi kasus ieu
Pedaran Téknis
Bahan Hateup Silent mangrupikeun bahan anu fleksibel, multi-dimensi, diproduksi tina filamén poliamida anu dihijikeun dimana aranjeunna nyebrang pikeun ngabentuk kisi kabuka anu tangguh. Éta ngagaduhan tonggong datar dina hiji sisi anu dihasilkeun tina filamén dina struktur dua diménsi anu henteu teratur anu sacara termal kabeungkeut kana struktur multi-dimensi.

Propil Struktur Metal Roofing katutupan lengkep sareng panjang kontinyu tina bahan Hideung Silent hateup, unggal panjangna dijahit / diamankeun ka tatangga sarta anchored di extremities. Alatan struktur kisi kabuka tina bahan, sarta kanyataan yén kawat restraining anu anchored sakuliah bahan hateup rehe eta presents saeutik pisan résistansi angin kituna keur unaffected ku kondisi cuaca inclement.
Anggoan deui - Harta Unik
Bahan hateup rehe bisa dipindahkeun. Digunakeun deui ieu mangrupikeun sipat unik tina bahan Silent Roof. Nalika anjeun ngagaleuh bahan Silent Roof, anjeun kedah terang yén éta tiasa direlokasi ka struktur hateup anu béda-béda nalika anjeun peryogi. Ieu sanés kasus pikeun ampir sadaya perlakuan sanés anu dianggo pikeun ngirangan pangaruh bising hujan dina struktur hateup. Bahan hateup jempé dilarapkeun kana beungeut luar struktur hateup, eureun tetes hujan impacting dina beungeut hateup jadi nyirorot ngurangan hasilna noise hujan saméméh éta lumangsung. Anjeun teras gaduh pilihan pikeun ngagulung bahan Silent Roof, ngangkut ka lokasi anu sanés sareng ngamangpaatkeunana sareng éta sipat réduksi bising hujan deui, sareng deui, sareng deui…
Hiji beuli, sababaraha aplikasi. Naon produk sanésna anu gaduh sipat pamakean deui anu aya hubunganana sareng polusi bising hujan? Pikeun pangaweruh urang, NONE.
Kspor
Pabrik kami dumasar di Jerman sareng ti dinya aranjeunna tiasa nganteurkeun ka sakuliah dunya. Upami Anjeun gaduh kaayaan dimana sora hujan tina struktur hateup mangaruhan wewengkon workspace handap, urang bisa ngatur pikeun ngekspor bahan hateup rehe urang ka lokasi Anjeun dimana wae di dunya.

Bahan Hateup Silent disayogikeun dina bal 1 x 60 méter. Saméter pasagi bahan Silent Roof nyaéta 800g sareng kandelna 17mm. Unggal bale dibungkus dina kantong poliétén hideung luar ageung, diaméterna 120cm, jangkungna 105cm sareng beurat kotor 50kg.

Hubungi kami di handap ayeuna kanggo inpormasi harga sareng pangiriman.
Taliwang sakuliah dunya
FAQs
 Sabaraha beurat bahan hateup jempé
Beurat bahan hateup jempé ngan 800g per méter pasagi.
Éta henteu nyerep ku kituna moal nahan cai hujan pikeun nambihan kana beban dina struktur hateup anu dipasihkeun.

Aya nilai akustik kana bahan hateup rehe
Aya nilai akustik, tapi sadayana wangunan / hateupna béda dina sababaraha cara. Janten, anjeun bakal mendakan unggal gedong gaduh nilai akustik induvial na. Hiji-hijina hal anu pasti nyaéta bahan Silent Roof ngirangan bising hujan janten bisikan.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel bahan hateup jempé
Sumuhun, kami gladly bakal ngirim kaluar sampel pikeun anjeun ngajalankeun tés sorangan dina.
Gratis tangtu.

Naon waktos pangiriman Silent Roof
Waktu pangiriman hateup jempé ti tanggal pesenan teguh nyaéta antara 6-8 minggu ti pabrik produksi urang di Jerman ka basa Inggris urang. Di mana waé di dunya, kami bakal mamatahan dina waktos panalungtikan.

Naon spésifikasi tina bahan hateup jempé
Di handap ieu Lambaran Spesifikasi Produk. Ieu muka up dina pdf dina jandela nu anyar jeung anjeun bisa ngundeur ti dinya.
FAQs
Sabaraha lami teu dipasang hateup rehe
Bahan Silent Roof mangrupikeun produk anu gampang pisan dipasang.
Saatos karajinan sareng persiapan, mansafe, pabrik,
kaséhatan & kaamanan jsb sadayana tucked jauh.
Bahan Silent Roof tiasa dipasang dina waktos anu pondok
waktos ilaharna 100 méter pasagi per jam kalawan tim lima fitters
nyaéta has.
Pamasang Otorisasi & Disarankeun kami nyaéta TV & Film Studio Grup

Dupi aya Jempé Manual instalasi hateup / pituduh
Leres, dina kasus nyewa kontraktor anjeun nyalira, kami nyayogikeun pituduh pamasangan; kumaha oge, ieu téh ngan hiji pituduh, sarta Silent hateupna sadia pikeun mantuan via skype jeung telepon sakumaha jeung lamun merlukeun, kami di dieu pikeun mantuan.
Lamun ragu, ngan nanya.
nu Guide instalasi sadia di dieu dina pdf, eta muka dina jandela nu anyar jadi Anjeun bisa ngundeur ti dinya.

Harepan hirup tina bahan hateup jempé
Kami ngagaduhan pamasangan anu ayeuna umurna langkung ti sapuluh taun sareng masih tiasa dianggo saé. Pikeun ngabantosan umur panjang, beberesih périodik disarankeun pikeun ngaleungitkeun lebu tina matriks bahan.

Mun di Ragu, Ngan Tanya.
Taros kami di dieu
  Telepon: 01803 203445    
Hapé: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
 (c) Sadaya Hak Ditangtayungan 2007 - 2022 Silent Roof Ltd     Privasi & Kawijakan Cookies
Hatur nuhun langganan. Bagikeun tautan rujukan unik anjeun pikeun nampi titik pikeun meunang hadiah ..
Dijual ..