Sacara dramatis Ngirepkeun Noise Hujan pikeun Logam atanapi Struktur Bumbung Beungeut Hard séjén
 Naha Hujan Noise Aya Masalah Anjeun?
Kami kagungan Solusi, Maca
Saha Urang Dupi
Kami di Silent Roof mangrupikeun hiji-hijina panyatu Wide World of material Silent Roof kami anu Dramatically Ngurangan sora hujan anu kaluar tina permukaan hateup. Kami dumasarkeun di basisir kidul Inggris, kantor kadaptar kami di Torquay, Devon, UK. Kami ngalaksanakeun pamasangan sapanjang Inggris tunduk kana watesan anu tangtu sareng nyayogikeun bahan unik kami pikeun pamasang di panjuru dunya. Museurkeun ngobrol sareng kami ngeunaan proyek anjeun? Kabetot dina ékspor? Tingali kana halaman ieu, atanapi telepon kami. 
Telepon: 01803 203445 Mobile: 077865 76659 
Naon Urang Naha
Kumaha lirénkeun sora hujan dina hateup logam.
Kami di Silent Roof parantos ngembangkeun masalah pikeun gangguan hujan hujan tina permukaan atap atos kana tempat anu cicing atanapi damel di handapeun. Kami nganggo Bahan Téhnologi Réduksi Hujan Nurun dina permukaan sapertos Profil Lembaran Logam sareng anu sanésna.

Sakali dipasang rohangan di handapeun permukaan atap anu dirawat geuwat nyandak kauntungan tina nyirorot tina polusi hujan. Gambar di situs ieu mangrupikeun gambaran kumaha SRM dilarapkeun kana Propil Logam Gémbong ageung di Pabrik Madu Monster Di Southall, London, dina Séptémber 2018, sadaya 5400 méter pasagi éta.
   Grup Struktur Perusahaan Ltd 'TSG'
TSG mangrupikeun spesialis dina struktur samentawis, konvérsi stadion sareng produksi acara Di Seluruh Dunia.

Aranjeunna Ahli dina struktur insulated semi-permanén sareng decking samentawis pikeun arena olahraga, dek beurat TSG parantos ngadukung sababaraha acara anu paling bergengsi di Dunya kalebet The Olimpiade Games, Common Wealth Games, World Championship Boxing sareng Formula One.

Kaahlian TSG ngalegaan pakait sareng Lantai Film Ltd. dimana aranjeunna nyayogikeun lanté produksi, internal proofing sora, studio Télévisi sareng Film samentawis, lokakarya sareng gedong tambahan sanésna, sapertos kitu ngajantenkeun aranjeunna pas pikeun masang bahan Hateup Senyap.


Filmfloor sareng TSG parantos masang bahan Silent Roof pikeun seueur produksi pilem sareng televisi kalebet; Pilem '1917' Sam Mendes, Batman di Leavesden Studios.

 Anyar pikeun pusat latihan HS2 di Brackley anu dipasang Pébruari 2021, klik di dieu pikeun ningali instalasi lengkep atanapi ngahubungi TSG langsung ti Ieuh
Propil Logam Bumbung
Propil Panémbalan Bumbung Logam - Dramatis Ngurangan Garing Hujan
Dina kaayaan anu hujan rame dina profil logam atanapi bahan bumbung komposit mangaruhan kana rohangan pagawéan di handap ieu masihan nami di Silent Roof. 
urang ngagaduhan solusi pikeun masalah anjeun. Dina pergaulan sareng produsén ngarah dunya tilu produk insulasi matrik diménsi dina Sistem Bumi Atap Silent, dipasang di luhur atap anjeun anu Dramatically Ngurangan rame hujan saencanana lumangsung. Hujan hujan dina jinis struktur atap ieu mangrupikeun gangguan dina seueur lingkungan anu béda; unit pabrik industri, sakola, sektor syuting, kantor komérsial sareng gambar sanésna. Gambar dina situs ieu mangrupikeun gambaran kumaha SRM dilarapkeun ka Propil Logam Gémbong gedé di Bawang Pabrik Madu Monster Di Southall, London, Sep Sep 2018 , sadayana 5400 méter pasagi éta.
Pamasangan Angkat Bumbung Saatos réngsé sareng sadaya kagiatan instalasi lumangsung di bagian luar wangunan ku kituna henteu campur sareng kagiatan anu aya di handapeun atap ditaroskeun.
Iklan Rooftop Advertising
YES, pariwara Roof Roofop Silent sayogi sayogi di sajumlah warna. Gaduh logo perusahaan anjeun dina sagala rupa atap. Teu aya lukisan, miceun sareng nampik iraha waé. UV stabil.

Taun 2019, kami ditilik ku merek global via perusahaan pamasangan kami anu ngawartoskeun patarosan, 'warna naon anu aya?'
Tapi inisi kieu sanés panyangga baranahan hujan tapi pikeun tujuan pariwara bumbung. Lapisan dasar hiji warna anu ditindih ku warna kontras tina logo perusahaan.

Proyék ieu kanggo struktur hateup 10,000 alun-alun anu teu diawaskeun ku gedong-gedong luhur, platform iklan anu sampurna.
Saatos sababaraha bulan negosiasi sareng usaha dina departemen R&D pabrik kami di Jérman, versi anyar anu urang sebutkeun salaku,
Coloured Atap Bumbung Bahan (CSRM), lahir.

Ayeuna pakékeun bumbung anjeun pikeun iklan sareng nyindirkeun gangguan hujan anu matak ngaganggu dina waktos anu sami sareng variasi unik tina Lumbung Biasa ieu.    
Patarosan: Bisa hiji dana aplikasi SATU pikeun LAIN?
Pendekatan instalasi dimimitian ku lapisan dasar warna anu dipilih, logo perusahaan dipotong tina lapisan CSRM anu langkung ipis sareng diamankeun kana lapisan dasar. Perusahaan pamasangan urang tiasa nyayogikeun jasa instalasi ieu saalam dunya. Naha anjeun ngagaduhan kaayaan anu tiasa nguntungkeun tina pamekaran énggal ieu? Pikeun rooftop, iklan Hubungi US ayeuna kanggo inpormasi salajengna.
Kumaha Mangpaatna ... Ngadédéngkeun nyaéta Percaya
Kumaha cara kuring ngeureunkeun yén hujan hujan mangrupikeun patarosan anu biasa Anjeun teu tiasa ngeureunkeun hujan, tapi Sumbangan Beungeut sacara dramatis bakal ngirangan sora hujan pikeun haréwos.
Klip pidéo pondok di kénca ditingalikeun efek cai anu turun dina permukaan logam.
Ieu simulate hujan hujan sareng sareng henteu nganggo panutup bahan tina Jilbab Bumi dina permukaan anu atos.  ngelingan, hurungkeun polumeu alat anjeun saencan mencet tombol maén. Éta soundtrack anu dipikaresep ogé video dina. 

 Industri pilem - Didatangan Blog Kami

Naha anjeun ilubiung sareng The Film Industry? 

Naha Hujan Noise masalah pikeun anjeun? Kami gaduh solusi ngeunaan kumaha carana lirénkeun hujan.

Bumbung Monster '
Dina musim semi 2018, kami nampi pertanyaan anu tumanya: -
"Hai ... Ieu meureun anu aneh. Kuring ngagaduhan gudang ageung anu badé disuarkeun buktina tina hujan sareng urang henteu tiasa pasang nanaon sacara internal janten padika penebat normal henteu jalan. Naha Bahan Beungeut Beungeut anjeun tiasa dipasang sacara éksternal pikeun hateup gudang logam punten? "

Inisyah ieu dimekarkeun kana pamasangan Bumbung Leungit munggaran anu aya hubunganana sareng ngarékam sora dina Jaman Film. Éta transpired yén 'gudang ageung' AKA Monster nu parantos kaala kanggo namatkeun sét kanggo syuting. Ieu mangrupikeun séri anu badé dileupaskeun ku Sky Atlantik engké di 2019. Hateup Jempé nganteurkeun solusi pikeun masalah sora hujan anu muncul tina struktur atap permukaan anu atos. Hujan hujan bakal mangaruhan pisan kana kagiatan rékaman kru syuting dina set handapeun atap gudang. Janten suksés pisan pamasangan ieu anu patarosan anu sanésna dituturkeun deui dikaitkeun sareng Industri Film. Mimiti di 2019, produksi Sam Mendes anyar '1917' ti Storyworks parantos aktipitas Silent Roof Ltd kanggo nyayogikeun, Rain Noise Reduction Technology kana lokasi syuting di daérah Salisbury di Inggris.

Atap Bumbung di Amérika Serikat 

Moffett Productions dumasar di AS sareng parantos dianggo produk urang di studio pilem mereka di Houston, Texas. Urang bakal ngawas pangalaman Moffett Productions kalayan kapentingan.     

Naha anjeun ngagaduhan kaayaan anu sami? Taroskeun ka Kami - Kami ngagaduhan solusi - Teu aya gangguan gangguan hujan deui.

Atap Béntang - Pamasangan Mémotor
 Langkung énggal kami nampi standarisasi
prosedur dimana jarak lebar atanapi damel di jangkungna an nyaéta
masalah. Gambar ka katuhu mangrupikeun panutup samentawis gudang
dianggo pikeun syuting pikeun Sam Mendes WW1 epik '1917'.

Bahan anu unik dina istilah anu gampang ngarobih hujan turun di permukaan halus luhur, cai hujan teras ngiringan ngaliwatan kisi, teras angkat ka permukaan atap asli sareng lebet kana sistem saluran cai hujan.

Bahan-bahan Bumbung Leungeun UV teu stabil. Kusabab sipat anu fleksibel tina bahan éta tiasa dimanfaatkeun kana permukaan naon waé éta datar atanapi melengkung. Kami geus ngembangkeun sababaraha cara pikeun ngamankeun bahan pikeun sababaraha permukaan.

Patarosan Penebat Akustik

Hujan hujan ditransferkeun ka urang dina bentuk gelombang sora. Nalika hujan turun rupa-rupa frékuénsi anu aya hubunganana sareng tetes hujan kana permukaan hateup dihasilkeun. Struktur hateup anu aya bakal janten bahan tahan banting dina sababaraha kapasitas tapi panginten ngendalikkeun sora hujan henteu janten tinimbangan utami nalika hateup sual didamel. Nalika disanghareupan sareng usaha keras pikeun hateup ngalawan hateup hujan, tinimbangan anu munggaran sigana bakal nambihan bahan akustik pikeun merangan kisaran frekuensi sora (noise rain), anu kaluar tina struktur hateup. Struktur naon waé bakal ngageter dina frékuénsi tertentu, panél atap éta logam atanapi komposit bakal kalakuanana siga kulit kendang sareng nalika kapangaruhan bakal ngahasilkeun sora. Naha henteu logis pikeun ngenalkeun bahan perawatan akustik anu dirancang pikeun ngungkulan masalah masalah noise ieu.
Pendekatan konvensional nyaéta pikeun nambihan massa kana hateup. Urang sadayana terang sacara intuitif yén hateup atanapi témbok anu langkung kandel bakal ngahambat panyebaran noise (gelombang sora). Janten hateupna langkung kentel pikeun ngagentoskeun tingkat noise anu dihasilkeun ku hujan, naha ieu lain jawaban anu jelas? Hukum tahan banting anu paling terkenal nyaéta Hukum Massa. Ieu nyatakeun yén ku duka kali beurat panghalang akustik anjeun bakal kéngingkeun sakitar pamutahiran 6dB dina atenuasi sora. Kalayan kecap séjén, upami anjeun dua kali ukuran témbok bata, contona, anjeun bakal kéngingkeun sakitar 30-40% paningkatan dina soundproofing. Kitu ogé ku hateup, tapi ayeuna urang kedah ngémutan beban tambahan anu badé dikenalkeun, naha atap tiasa ngadukung beban tambahan ieu sareng naon biaya sareng usaha naon?
ATAWA ATAWA DAPATKEUN NGENTOTA IN MASALUR MASINA ING DARIPA PERSPEKTIF SIFATIF?
Nambihan jisim kana hateupna dianggap pikeun ngabéréskeun masalah gangguan hujan HENTEU parantos kajadian. Solusi alternatif nyaéta pikeun nyegah sora hujan sateuacanna lumangsung? Materi Bumbung Jilbab (SRM) ngalakukeun persis nalika dipasang dina LAMPIRAN hateupna di luhureun hateup anu aya anu nampi hujan turun. Salajengna, SRM ngan ukur 800gms per méter pasagi, struktur atap naon waé kudu tiasa ngadukung salian sakedik ieu. Janten gaganti nambahan jisim, kumaha jalanna Silent Roof bakal tiasa jalan?
Silent Bahan Bumbung (SRM) mangrupikeun produk anu unik anu saé dina sepi gampang ngempur hujan turun dina hujan lebar mulus tanpa mindahkeun sora dampak anu ngahasilkeun kana permukaan hateup handapeun. Cai hujan teras nyusup kana kisi SRM teras teras-terasan turun kana permukaan hateup pituin sareng angkat ka sistem saluran cai hujan. Atap Lumbung bakal ngeureunkeun mayoritas anu ageung kana hujan hujan dina naon waé struktur bumbung kana hiji haréwos. Bahanna warna hideung dina warna UV sareng henteu stabil. Kusabab sipat anu fleksibel tina bahan éta tiasa dimanfaatkeun kana permukaan naon waé éta datar atanapi melengkung. Kami geus ngembangkeun sababaraha cara pikeun ngamankeun bahan pikeun sababaraha permukaan. 
Pedaran Téknis
'Silent Roof material mangrupikeun bahan anu fleksibel sareng dimensi anu terhasil tina filamén polyamide kabeungkeut babarengan dimana aranjeunna nyebarkeun ngabentuk kisi sulit anu kabuka. Éta ngagaduhan deui datar dina hiji sisi anu dihasilkeun tina filamén dina struktur anu henteu teratur, dua diménsi anu sacara terikat kabeungkeut kana struktur multi-diménsi.

Profil Tata Bumbung Logam ditutupan ku panjangna tina bahan Beungeut Beungeut hideung, unggal panjangna dijamin ku tatangga sareng dilabuhan di tungtung. Kusabab struktur kisi terbuka kana bahan éta nyayogikeun résistansi angin sakedik saatosna teu kapangaruhan ku kaayaan hawa inclement.
Anggoan deui - Harta Unik

Atap Bumbung tiasa diangkat. Ieu deui dianggo mangrupikeun barang unik tina Silent Roof Material (SRM). Lamun anjeun mésér jumlah SRM, anjeun ngalakukeunana dina kanyaho yén éta tiasa diréndahkeun kana struktur hateup anu béda sakumaha sareng nalika anjeun meryogikeun. Ieu sanes masalah pikeun ampir kabéh pangobatan anu garapan pikeun nganutikeun pangaruh sora hujan dina struktur hateup.
Pendekatan anu biasa nyaéta nyobian ngirangan polusi bising siapna parantos lumangsung ku nambihan lapisan semprot sisan akustik (s) contona ka bagian handap struktur atap.
Bahan Atap Bumbung diterapkeun ka permukaan luar tina struktur hateup, ngeureunkeun hujan turunna pangaruh di permukaan hateup sahingga nyirorot nyirorot hujan hujan anu hasilna sateuacan aya.
Anjeun teras gaduh pilihan pikeun ngagulung SRM, ngangkut ka lokasi anu sanés sareng ngamangpaatkeunana sareng éta hujan réduksi sipat bising deui, sareng deui, sareng hiji deui ... Hiji mésér, sababaraha aplikasi.
Naon produk séjén anu ngagaduhan pasipatan panggunaan deui ieu anu aya hubunganana sareng polusi noise noise? Sakanyaho urang, TIADA.
Gambar di beulah katuhu nyaéta tempat Solusi PJS ayana deui Materi Bumbung Lempeng ti Bumi Monster di Southall sareng pas deui ka Gedong Ignition lami di Wembley, gambar di beulah katuhu nyaéta sateuacan sareng saatos Silent Roof Material parantos dipasang ka gedong.
Sadaya ieu dilakukeun dina dinten 6 ti mimiti dugi ka rengse.

Kspor
Kami dumasar kana basisir kidul Inggris, anjeun tapi panginten ngagaduhan proyék dina sababaraha lokasi anu sanés diluar Inggris. Upami anjeun ngagaduhan kaayaan dimana hujan hujan tina struktur hateup mangaruhan rohangan padamelan atanapi ruang tamu di handapeunana, Kami tiasa ngatur pikeun ngekspor bahan Hateup Senyap kami ka lokasi anjeun dimana waé dimana waé lega dunya.

Pamasangan bahan Jambangan Lempeng nyaéta kesederhanaan sorangan sareng anjeun bakal dipandu dina unggal léngkah anu ditungtut ku kami atanapi dukungan telepon upami sareng nalika diperyogikeun.

Bahan Hateup Senyap (SRM) disayogikeun dina bal anu lébarna 1 méter sareng dugi ka maksimal 60 méter panjangna. Méter pasagi SRM 800g sareng kandelna 17mm. Bales tiasa dikintunkeun sateuacan dipotong dugi ka naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun proyek anjeun, naha éta mangrupikeun daérah atap profil tong, datar, nada.
Taros Kami ayeuna kanggo harga sareng pangiriman inpormasi. 
Taros kami di dieu
  Telepon: 01803 203445    
Hapé: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
Ngan sababaraha perusahaan anu urang gaduh atanapi ayeuna damel sareng
FAQs
Naon beuratna bahan SR
Naon beuratna instalasi Bumbung Beungeut? Beurat bahanna tina Beungeut Leungeun ngan ukur 800g per méter pasagi. Éta henteu nyerep sahingga moal ngarawat cai hujan pikeun nambihan beban dina struktur hateup anu dipasihkeun. 
Naon nilai 'U' & 'R'
Patali kana Bahan Bumbung Leungeun urang, nilai-nilai 'U' sareng 'R' bahan henteu pati penting nalika mikirkeun panggunaan khusus anu sacara signifikan ngirangan sora anu didamel ku curah hujan anu aya di permukaan hateup. Bahan Atap Beungeut henteu dirancang janten produk insulasi termal.
U-factor sareng U-nilai mangrupikeun istilah anu ditukeurkeun anujul kana ukuran gain atanapi leungitna panas tina hiji bahan kusabab bédana antara suhu hawa jero sareng luar tina bahan anu ditaroskeun. U-faktor atanapi U-nilai ogé disebut salaku koefisien transfer panas. Nilai U-handap nunjukkeun sipat penebat anu langkung saé. Hijian unit nyaéta Btu / (hr) (ft2) (° F). Bahan Atap Beungeut henteu dirarancang pikeun janten insulator sahingga nilai 'U' bahan henteu diitung. 
Émbaran Produk / Lambaran Spésiés
Sabaraha lami upami dipasang
Sabaraha lami kanggo masang Hénjo Senyap. Nalika dipasang dina struktur Profile Metal Roofing (PMR) sareng anu sapertosna, Silent Roof Material (SRM) kantun digulung ngalangkungan hateupna tina eave kana ewa luhur sareng luhur gunung. Unggal 'strip' bakal lega 1m. Jalur salajengna diteundeun tibalik-handap kana strip anu munggaran sareng 'dijait' sasarengan nganggo hubungan kabel PVC. Jalur ieu teras dibalikkeun janten tempat anu caket sareng tatangga na sareng prosésna diulang. Ngagunakeun metode ieu luas hateup tiasa ditutupan ku SRM dina waktos anu cukup pondok biasana 60 méter pasagi per jam kalayan tim anu dua fitters has. 
Juru waktos pangiriman Beungeut
Waktu pangiriman Jilbab waktos ti pabrik produksi ka pangkalan UK kami bakal nyandak antara 3 sareng 6 minggu saatos nampi pesenan anjeun anu dikonfirmasi gumantung kana beban pagawean ayeuna 
Duga anu diharepkeun tina Bumbung Jilid
Kami ngagaduhan pamasangan anu ayeuna umurna sapuluh taun teu nunjukkeun tanda-tanda degradasi. Pikeun ngabersihan beberesih umur panjang disarankeun ngaleupaskeun lebu tina matéri matérial. 
Pitunjuk Pamasangan
(c) Sadaya Hak ditangtayungan 2007 - 2020 Silent Roof Ltd.
Hatur nuhun langganan. Bagikeun tautan rujukan unik anjeun pikeun nampi titik pikeun meunang hadiah ..
Dijual ..