Sacara dramatis Ngirepkeun Noise Hujan pikeun Logam atanapi Struktur Bumbung Beungeut Hard séjén
Naha Hujan Noise Aya Masalah Anjeun?
Kami kagungan Solusi, Maca
Saha Urang Dupi
Kami di Silent Roof mangrupikeun panyalindungan dunya Wide tunggal tina Bahan Bawang Bumi urang anu Dramatis Ngirangan sora hujan anu timbul tina permukaan hateup. Kami dumasar kana basisir kidul Inggris, kantor kadaptar kami aya di Torquay, Devon, Inggris. Kami nyandak pamasangan di sapanjang Inggris matuh ka watesan-watesan anu tangtu sareng nyayogikeun bahan anu unik pikeun pamasang-pangurus dunya. Museurkeun ngobrol sareng kami ngeunaan proyék anjeun? Museurkeun ékspor? Parantos aya tampilan langkung seueur di handap halaman ieu, atanapi masihan nami kami.
Telepon: 01803 203445 Mobile: 077865 76659
Naon Urang Naha
Kumaha lirénkeun sora hujan dina hateup logam.
Kami di Silent Roof parantos ngembangkeun masalah pikeun gangguan hujan hujan tina permukaan atap atos kana tempat anu cicing atanapi damel di handapeun. Kami nganggo Bahan Téhnologi Réduksi Hujan Nurun dina permukaan sapertos Profil Lembaran Logam sareng anu sanésna.

Sakali dipasang rohangan di handapeun permukaan atap anu dirawat geuwat nyandak kauntungan tina nyirorot tina polusi hujan. Gambar di situs ieu mangrupikeun gambaran kumaha SRM dilarapkeun kana Propil Logam Gémbong ageung di Pabrik Madu Monster Di Southall, London, dina Séptémber 2018, sadaya 5400 méter pasagi éta.
Propil Logam Bumbung
Propil Panémbalan Bumbung Logam - Dramatis Ngurangan Garing Hujan
Dina kaayaan anu hujan rame dina profil logam atanapi bahan bumbung komposit mangaruhan kana rohangan pagawéan di handap ieu masihan nami di Silent Roof.
urang ngagaduhan solusi pikeun masalah anjeun. Dina pergaulan sareng produsén ngarah dunya tilu produk insulasi mat matri diménsi, Sistem Bumbung Jilbab dipatenkeun, dipasang di luhur atap anjeun anu Dramatically Ngurangan rame hujan saencan lumangsung. Bising hujan dina jinis struktur atap ieu mangrupikeun gangguan dina seueur lingkungan anu béda; unit pabrik industri, sakola, sektor syuting, kantor komérsial sareng gambar sanésna. Gambar dina situs ieu mangrupikeun gambaran kumaha SRM dilarapkeun dina Propil Bumi Logam di Gedong Madu Monster di Southall, London, dina Sep 2018 , sadayana 5400 meter pasagi kitu.
Pamasangan Angkat Bumbung Saatos réngsé sareng sadaya kagiatan instalasi lumangsung di bagian luar wangunan ku kituna henteu campur sareng kagiatan anu aya di handapeun atap ditaroskeun.
Kumaha Mangpaatna ... Ngadédéngkeun nyaéta Percaya
Kumaha cara kuring ngeureunkeun yén hujan hujan mangrupikeun patarosan anu biasa Anjeun teu tiasa ngeureunkeun hujan, tapi Sumbangan Beungeut sacara dramatis bakal ngirangan sora hujan pikeun haréwos.
Klip pidéo pondok di kénca ditingalikeun efek cai anu turun dina permukaan logam.
Ieu simulate hujan hujan sareng sareng henteu nganggo panutup bahan tina Jilbab Bumi dina permukaan anu atos. ngelingan, hurungkeun polumeu alat anjeun saencan mencet tombol maén. Éta soundtrack anu dipikaresep ogé video dina.

Industri pilem - Didatangan Blog Kami

Naha anjeun ilubiung sareng The Film Industry?

Naha Hédan Noise janten masalah pikeun anjeun? Simkuring ngagaduhan solusi ngeunaan cara ngeureunkeun sora hujan.

Bumbung Monster '
Dina musim semi 2018, kami nampi pertanyaan anu tumanya: -
"Hai ... Ieu meureun anu aneh. Kuring ngagaduhan gudang ageung anu badé disuarkeun buktina tina hujan sareng urang henteu tiasa pasang nanaon sacara internal janten padika penebat normal henteu jalan. Naha Bahan Beungeut Beungeut anjeun tiasa dipasang sacara éksternal pikeun hateup gudang logam punten? "

Inisyah ieu dimekarkeun kana pamasangan Bumbung Leungit munggaran anu aya hubunganana sareng ngarékam sora dina Jaman Film. Éta transpired yén 'gudang ageung' AKA Monster nu parantos diaku pikeun nyetél set kanggo syuting. Ieu mangrupikeun séri anu badé dikaluarkeun ku Sky Atlantic engké dina 2019. Atap Bumbung ngirimkeun solusi kana masalah bising hujan anu timbul tina struktur hateup permukaan. Sumbar hujan tiasa mangaruhan kagiatan ngarékam awak pilem dina set handapeun hateup gudang. Kacida suksés nyaéta pamasangan ieu anu ditaroskeun sanés deui anu dikaitkeun sareng Industri Film. Mimiti di 2019, produksi Sam Mendes énggal '1917' ti Storyworks parantos ngiringan Silent Roof Ltd kanggo nyayogikeun, Rain Noise Reduction Technology ka syuting lokasi di Salisbury di Inggris.

Atap Bumbung di Amérika Serikat

Moffett Productions dumasar di AS sareng parantos dianggo produk urang di studio pilem mereka di Houston, Texas. Urang bakal ngawas pangalaman Moffett Productions kalayan kapentingan.

Naha anjeun ngagaduhan kaayaan anu sami? Taroskeun ka Kami - Kami ngagaduhan solusi - Teu aya gangguan gangguan hujan deui.

Atap Béntang - Pamasangan Mémotor
Langkung énggal kami nampi standarisasi
prosedur dimana jarak lebar atanapi damel di jangkungna an nyaéta
masalah. Gambar di beulah katuhu aya saungna samentara tina lumbung
dianggo pikeun syuting pikeun Sam Mendes WW1 epik '1917'.

Bahan anu unik dina istilah anu gampang ngarobih hujan turun di permukaan halus luhur, cai hujan teras ngiringan ngaliwatan kisi, teras angkat ka permukaan atap asli sareng lebet kana sistem saluran cai hujan.

Bahan-bahan Bumbung Leungeun UV teu stabil. Kusabab sipat anu fleksibel tina bahan éta tiasa dimanfaatkeun kana permukaan naon waé éta datar atanapi melengkung. Kami geus ngembangkeun sababaraha cara pikeun ngamankeun bahan pikeun sababaraha permukaan.

Patarosan Penebat Akustik

Sora hujan dialihkeun ka kami dina bentuk gelombang sora. Dina usum hujan turun ku rupa-rupa frekuensi anu aya hubunganana sareng dampak hujan turun kana permukaan hateup anu terhasil. Struktur atap anu aya bakal tiasa janten bahan tahan sora dina sababaraha kapasitas tapi sigana kontrol bising hujan henteu janten pertimbangan utami nalika atos aya patarosan. Nalika ngadangukeun nyobian sora bumbung ngalawan sora hujan, pertimbangan mimiti paling dipikaresep bakal nambihan bahan akustik pikeun merangan kisaran frekuensi sora (sora hujan), anu muncul tina struktur hateup. Sakur strukturna bakal ngageter dina frékuénsi anu tangtu, panél atap aya logam atanapi komposit bakal kabiasaan siga kulit bedug sareng nalika dipangaruhan bakal ngahasilkeun sora. Naha éta henteu logis pikeun ngenalkeun bahan perawatan akustik anu dirancang pikeun ngarencanakeun masalah sirah bising ieu.
Cara konvensional nyaéta pikeun nambihan massa kana hateupna. Urang sadayana terang sacara intuitif yén hateup atanapi témbok anu langkung saé bakal ngahambat tina panyebaran sora (gelombang sora). Janten tiasa make hateup langkung saé pikeun ningkatkeun tingkat bising anu dihasilkeun ku hujan turun, ieu sanés jawaban atra? Undang-undang pencernaan anu paling dikenal nyaéta Hukum Massa. Ieu nyatakeun yén ku duka kali beurat halangan akustik anjeun bakal ngadeukeutan pamutahiran 6dB dina atenuasi sora. Kalayan kecap sanésna, upami anjeun dua kali ukuran témbok bata, anjeun bakal mendakan perbaikan 30-40% dina soundproofing. Kitu ogé kalayan hateup, tapi ayeuna urang kedah mikirkeun beban tambahan anu bakal urang perkenal, tiasa hateupna ngadukung beban tambahan ieu sareng dina naon hargana sareng naon usaha?
ATAWA ATAWA DAPATKEUN NGENTOTA IN MASALUR MASINA ING DARIPA PERSPEKTIF SIFATIF?
Nambihan jisim kana hateupna dianggap pikeun ngabéréskeun masalah gangguan hujan HENTEU parantos kajadian. Solusi alternatif nyaéta pikeun nyegah sora hujan sateuacanna lumangsung? Materi Atap Bumbung Jilbab (SRM) ngalakukeun persis nalika dipasang dina LAMPIRAN hateupna di luhur permukaan hateup anu aya nyandak hujan turun. Salajengna, SRM ukur beuratna 800gms per méter pasagi, naon waé struktur hateupna kedah tiasa ngadukung tambihan minimal ieu. Janten tibatan nambahan jisim, kumaha jalanna Silent Roof bakal tiasa jalan?
Materi Atap Bumbung Jilbab (SRM) mangrupikeun produk anu unik anu saé dina istilah saderhana nyemprot hujan turun di handap éta permukaan anu mulus luhur tanpa ngirimkeun pangaruh bising anu ngahasilkeun kana permukaan atap. Cai hujan teras nyusup kana kisi SRM teras teras-terasan turun kana permukaan hateup pituin sareng angkat ka sistem saluran cai hujan. Atap Lumbung bakal ngeureunkeun mayoritas anu loba teuing hujan hujan dina struktur hateupna ngan ukur haréwos. Bahanna warna hideung dina warna UV sareng henteu stabil. Kusabab sipat anu fleksibel tina bahan éta tiasa dimanfaatkeun kana permukaan naon waé éta datar atanapi melengkung. Kami geus ngembangkeun sababaraha cara pikeun ngamankeun bahan pikeun sababaraha permukaan.
Pedaran Téknis
'Silent Roof material mangrupikeun bahan lambar lentur anu fleksibel, diproduksi tina filamén polyamide kabeungkeut babarengan dimana aranjeunna nyebarkeun ngabentuk kisi sulit anu kabuka. Éta ngagaduhan deui datar dina hiji sisi anu dihasilkeun tina filamén dina struktur anu henteu teratur, dua diménsi anu sacara terikat kabeungkeut kana struktur multi-diménsi.

Profil Tata Bumbung Logam ditutupan ku panjangna tina bahan Beungeut Beungeut hideung, unggal panjangna dijamin ku tatangga sareng dilabuhan di tungtung. Kusabab struktur kisi terbuka kana bahan éta nyayogikeun résistansi angin sakedik saatosna teu kapangaruhan ku kaayaan hawa inclement.
Anggoan deui - Harta Unik

Atap Bumbung tiasa diangkat. Reuse ieu mangrupikeun barang unik tina Silent Roof Matting Material (SRM). Lamun anjeun mésér jumlah SRM, anjeun ngalakukeun dina kanyaho yén éta tiasa dirémpelkeun ka struktur hateup anu béda sakumaha sareng nalika anjeun meryogikeun. Ieu sanes masalah pikeun ampir sadayana pangobatan anu garapan pikeun nganutikeun pangaruh sora hujan dina struktur hateup.
Pendekatan anu biasa nyaéta nyobian ngirangan polusi bising siapna parantos lumangsung ku nambihan lapisan semprot sisan akustik (s) contona ka bagian handap struktur atap.
Bahan Matang Ati Lempeng diterapkeun ka permukaan luar tina struktur hateup, ngeureunkeun hujan turunna dampak di permukaan hateup sahingga nyirorot nyirorot hujan hujan KUMAHA anu aya.
Anjeun teras gaduh pilihan pikeun ngagulung SRM, ngangkut ka lokasi anu sanés sareng ngamangpaatkeunana sareng éta hujan réduksi sipat bising deui, sareng deui, sareng hiji deui ... Hiji mésér, sababaraha aplikasi.
Naon produk séjén anu ngagaduhan sipat ieu deui pikeun hubunganana polusi hujan? Pikeun kami terang, WANG.
Gambar di beulah katuhu nyaéta tempat Solusi PJS lokasina deui Bahan Bumbung Jilbab ti Bumi Monster di Southall sareng pas deui ka gedong Euro lami di Wembley, gambar di beulah katuhu nyaéta sateuacan sareng saatos Silent Roof Material parantos dipasang ka gedong.
Sadaya ieu dilakukeun dina dinten 6 ti mimiti dugi ka rengse.

Kspor
Kami dumasar kana basisir kidul Inggris, anjeun ogé tiasa gaduh proyek di pikiran dina sababaraha lokasi sanés di luar Inggris. Upami anjeun gaduh kaayaan dimana hujan rame ti struktur hateup mangaruhan kana rohangan tempat atanapi tempat cicing di handapeun, Urang tiasa ngatur ékspor Bahan Beungeut kami ka lokasi anjeun dimana waé anu tiasa di jagat.

Pamasangan bahan Jambangan Lempeng nyaéta kesederhanaan sorangan sareng anjeun bakal dipandu dina unggal léngkah anu ditungtut ku kami atanapi dukungan telepon upami sareng nalika diperyogikeun.

Materi Atap Bumbung (SRM) disayogikeun dina bales 1 meter lebar sareng panjangna maksimal 60 meter. Méter pasagi SRM nyaéta 800g sareng éta kandel 17mm. Bales tiasa dipotong sateuacan dipotong ka panjangna anjeun diperyogikeun pikeun proyek anjeun janten tempat anu datar, témpél, tong profil profil hateup.
Taros Kami ayeuna kanggo harga sareng pangiriman inpormasi.
Taros kami di dieu
Telepon: 01803 203445
Hapé: 07786 576659
eMail: info@silentroof.info
FAQs
Naon beuratna bahan SR
Naon beuratna instalasi Bumbung Beungeut? Beuratna matting Beungeut Beungeut ngan ukur 800g per méter pasagi. Éta henteu nyerep sahingga moal ngarawat cai hujan pikeun nambihan beban dina struktur hateup anu dipasihkeun.
Naon nilai 'U' & 'R'
Patali kana Bahan Bumbung Leungeun urang, nilai-nilai 'U' sareng 'R' bahan henteu pati penting nalika mikirkeun panggunaan khusus anu sacara signifikan ngirangan sora anu didamel ku curah hujan anu aya di permukaan hateup. Bahan Atap Beungeut henteu dirancang janten produk insulasi termal.
U-factor sareng U-nilai mangrupikeun istilah anu ditukeurkeun anujul kana ukuran gain atanapi leungitna panas tina hiji bahan kusabab bédana antara suhu hawa jero sareng luar tina bahan anu ditaroskeun. U-faktor atanapi U-nilai ogé disebut salaku koefisien transfer panas. Nilai U-handap nunjukkeun sipat penebat anu langkung saé. Hijian unit nyaéta Btu / (hr) (ft2) (° F). Bahan Atap Beungeut henteu dirarancang pikeun janten insulator sahingga nilai 'U' bahan henteu diitung.
Émbaran Produk / Lambaran Spésiés
Sabaraha lami upami dipasang
Sabaraha lami kanggo pasang Bumbung Seukeut. Nalika dipasang dina Profil Logam Roofing (PMR) sareng struktur sanésna, Silent Roof Material (SRM) sacara ngan saukur digulung di luar hateup tina eave dugi ka luhur sareng alun-alun hateup. Unggal 'jalur' bakal 1m lebar. Jalur sabeulah teras ditetepkeun teras ka jajaran anu munggaran sareng 'dijahit' babarengan sareng hubungan kabel PVC. Selat ieu teras dibalik pikeun ngagolér anu aya tatangga sareng prosés na diulang deui. Nganggo metodeu ieu wilayah anu cukup gedé hateup tiasa ditutupan ku SRM dina jangka waktu anu cukup pondok biasana 60 méter pasagi per jam sareng tim dua fitters khas.
Juru waktos pangiriman Beungeut
Waktu pangiriman Jilbab waktos ti pabrik produksi ka pangkalan UK kami bakal nyandak antara 3 sareng 6 minggu saatos nampi pesenan anjeun anu dikonfirmasi gumantung kana beban pagawean ayeuna
Duga anu diharepkeun tina Bumbung Jilid
Kami ngagaduhan pamasangan anu ayeuna umurna sapuluh taun teu nunjukkeun tanda-tanda degradasi. Pikeun ngabersihan beberesih umur panjang disarankeun ngaleupaskeun lebu tina matéri matérial.
Pitunjuk Pamasangan
(c) Sadaya Hak ditangtayungan 2007 - 2020 Silent Roof Ltd
Hatur nuhun langganan. Bagikeun tautan rujukan unik anjeun pikeun nampi titik pikeun meunang hadiah ..
Dijual ..